Freeline Skates, perfektní alternativa skateboardu

Share

Pokud Vám už nestačí obyčejný skateboard nebo snowboard, vyzkoušejte Freeline skates.

Co to je

Je to vlastně pár „skateboardků“ s postranními kolečky namontovanými na nezávislých prknech, vypadají jako skateboard rozštěpený na dva. Freeliny kombinují dovednosti z klasického skateboardu, ale jsou výkonnější a mají více možností.

Využití

Jsou dobře skladné – vejdou se například do batohu nebo do kapsy. Můžete je nasadit téměř kdekoliv na hladkém povrchu, ve městě jsou lepší a obratnější než kolečkové brusle, můžete je i kdykoliv sundat a jít například do obchodu nebo na poštu. Oproti skateboardu mají tu výhodu, že jsou daleko obratnější – můžete s nimi v pohodě prokličkovat davem lidí, aniž byste do někoho nabourali (teda pokud jste šikovní).

Kde jezdit

Můžete jezdit kdekoliv se točí kolečka – po ulicích, na parkovištích, v opuštěných bazénech, dokonce i do kopce. Naučit se na nich jezdit není ani tak těžké. A jak už asi předpokládáte, zkušenější jezdci vymýšlejí nové triky, které prostě musíte vyzkoušet. Ukázková videa můžete vidět

A cena?

V českých e-shopech se cena freeline skatů pohybuje okolo 4000,-. Ale pokud chcete vyniknout ve svém okolí a zkusit něco nového a originálního, je to dobrá investice.

Fotografie

Freeline en el parque Nacional

 

Read more

Local News