Návrat klasických kopaček – Získají si vás?

Share

Adidas hlásí návrat ke klasickým kopačkám s ohýbacím jazykem. Kolekce Adidas Gloro přichází s nadčasovým designem, který nadchne každého i zarputilého kritika. Připravte se na rovnocenného konkurenta pro Nike Premier.

Kopačky z řady Adidas Gloro jsou připravené si vás získat.

4 důvody, proč Gloro nejde odolat

  • ohrnovací jazyk

  • klokaní kůže

  • Comfort frame

  • vložka EVA

Spojení nostalgie a inovace

Adidas zkombinovala klasické fotbalové kopačky jaké známe z minulosti, doplnila je o moderní technologie a vznikly z toho kopačky Gloro,které mají to nejlepší z obou těchto světů. Adidas Gloro si zachovaly klasické linie. Milovali jste klasické Copa Mundial? Našli jste jejich dokonalejší variantu.

Vsazeno na klokaní kůži

Většina hráčů fotbalu na světe volí raději kopačky Adidas z přírodní kůže než ze syntetické, zvláště pokud se jedná o klokaní kůži jako v případě adidas Gloro. Adidas si také uvědomil, že syntetický kůže prošla výraznou proměnou a tak zvolil kombinaci obou těchto materiálů. Vnikla tak bota, která se dokonale přizpůsobí vaší noze

Přední část boty je tvořena klokaní kůží zajišťující bezpečný pocit napříč celou přední částí a měkké zpracování na dotek. na zadní část boty použil Adidas lehký syntetický svršek, který pomohl snížit hmotnost v nepotřebných oblastech.

Kožené boty potřebují čas, aby padly přesně na nohu, ale jakmile se to staně, už ji nebudete chtít sundat z nohou. Vnitřní část paty je lemována syntetickou kůží a velmi tak pomáhá zabezpečit nohu na svém místě.

Podrážka Comfort Frame

Podrážka ComfortFrame patří k jedné z nejširších od Adidas a můžete se na ni ve všem naprosto spolehnout. Je maximálně stabilní ve směru pohybu a navržena tak, aby byla i na pevném povrchu pohodlná a poskytovala potřebný komfort.

Označení FG určuje vhodný povrch, v tomto případě se jedná o kopačky vhodné na pevný přírodní povrch a také na mokré až lehce blátivé hřiště s krátce posekanou trávou. Kopačky s označením FG nejsou stavěné na umělé trávy a povrchy.

Ohrnovací jazyk? ANO

Jazyk je jedním z nejvíce ikonických elementů fotbalové boty a Adidas ho vrátil zpět. Ohrnovací jazyk je chráněn upevňovacím páskem pod nohou. Pásek poskytuje spolehlivý povrch, skvěle sedí přes tkaničky a udělá radost všem, kteří nemají rádi řezání kopačky do kotníku.

Skvělá bota za skvělou cenu

Kopačky Adidas Gloro se hodí pro každého hráče fotbalu, ať už profesionálního nebo rekreačního. Skvěle poslouží nováčkovi i zkušenému hráči nebo rozhodčímu. Bota se hodí pro všechny tvary nohou i velikostí a navíc ji seženete za velmi příjemnou cenu.

Kdo se nebojí moderního designu?

Fotbalové kopačky adidas X15 přicházejí s novu konfigurací kolíků X-CLAW, které hráči nabízejí možnost nepředvídatelných manévrů na hřišti, oproti tomu revoluční X-CAGE poskytují stabilitu, která hráči umožní zcela otočit hru. Obuj řadu X a znič pořádek, rozdrť obranu a vytvoř chaos.

Read more

Local News