Pánové, chcete sex? Tak vyluxujte!

Share

Závidíte svým kámošům dostatek sexu? Asi vám neřekli, že oni se luxování nevyhýbají! To, co už vědí všichni zkušení muži, bylo potvrzeno skupinou kanadských vědců. Pomáhání s domácími pracemi zajistí pravidelnou chuť partnerek k postelovému skotačení.

Zvýšit její chuť na sex můžete různě. Jednou z možností je ochotné vyluxování!

Poslední výzkum na téma muži-sex-domácí práce ukázal, že ti, kteří doma pomáhají, mají prokazatelně více a lepšího sexu. Studie se zúčastnilo přes 1300 mladých párů.

Vyluxovat, vynést koš, uklidit si hadry z gauče…

280265bfab2707bc7dd3be12c13b46adTak si to shrňme, ti chlapi, kteří aktivně doma pomáhají svým partnerkám, mají lepší a častější sex. Studie byla provedena na německých párech, ktěří byly sledováni celých 5 let.

Proč zrovna Němci? Německo je považováno za zemi s tradičními genderovými rolemi. Výsledek překvapil! Německým chlapům dělalo mnohem menší problémy pomáhat doma než pánům z USA, je tak jasné, v které zemi si to muži v posteli více užívali!

Unavená žena nebude mít na milování náladu!

Je logické, že ženy, které mají celou domácnost na hrbu jsou večer tak K.O., že na sexování nemají vůbec myšlenky, natož pak sílu. Není se čemu divit, když mají po práci nakoupit, uvařit, uklidit, umýt nádobí…

Takže, jestli máte choutky, přidejte ruku k dílu a tím tak získáte zase plnohodnotný sexuální život, kterým se budete moc chlubit v práci!

Read more

Local News