Zvýšení platu, lepší zaměstnání nebo druhé rande? Vše je možné s bílým úsměvem

Share

Úspěch v soukromém i profesionálním životě je zaručen mimo jiného i tím, v jaké stavu jsou vaše zuby. Svěží dech, bělost a zdraví chrupu, to je to, co vám může zajistit zvýšení platu, lepší zaměstnání nebo druhé rande!

Dvě rady: Neodsouvejte preventivní prohlídky u zubaře a dodržujte pravidelnou zubní hygienu

Pravidelným docházením k zubnímu lékaři si zajistíte, že žádný stomatologický problém týkající se zubů, dásní či jazyka nebude zanedbán a vaše dutina ústní tak bude zdravá a pro okolí atraktivní. Zápach z úst, bolest zubů nebo viditelně zažloutlý chrup totiž dokáže způsobit řadu nepříjemností. Už jen to, že při obědové pauze vedle vás nebude chtít nikdo sedět a stálá přítelkyně bude rovněž v nedohlednu.

TIP: K dokonalému úsměvu vám mohou pomoci neviditelná rovnátka zhotovená na míru, navštivte některou z moderních ordinací ortodoncie v Praze.  

Neúspěšní muži na preventivní prohlídky kašlou!

Dříve byly pravidelné prohlídky běžnou normou, dnes je muži (nutno podotknout, že především ti neúspěšní) zanedbávají. Pánové, kterým se v osobním a profesním životě daří, vědí, jak je důležité mít chrup i měkké tkáně zdravé a čisté. Žádný vrcholový manažer si přece nemůže dovolit jít na důležité obchodní jednání s nevyčištěnými zuby a zažloutlými zuby. Těm osvícenějším chlapům je rovněž jasné, že druhé schůzky se sexy kočkou se nedočkají, pokud se první polibek nevydaří.

Proč tedy váš zubař v Praze už ani neví, jak vypadáte? 

Preventivní prohlídky jsou plně hrazené

Většina zubařů zdůrazňuje potřebu prevence, aby léčba byla co nejméně nutná. I tak je nejčastějším zákrokem ošetření zubního kazu a jeho následků než preventivním vyšetřením. Přitom chránit chrup před kazem není tak složité! Stačí dodržovat zásady pravidelné zubní hygieny a jednou za půl roku dorazit na kontrolu:

Kompletní zubní vyšetření – čeká vás v případě první návštěvy zubního lékaře.

Preventivní zubní prohlídka – kontrola chrupu jednou za 6 měsíců.

Akutní vyšetření – náhlá bolest zubů, specifický problém v dutině ústní.

Speciální vyšetření – rentgen, ortodoncie(rovnátka) apod.

Jde-li vám o peníze, nutno podotknout, že základní vyšetření jsou zpravidla hrazená pojišťovnou v plném rozsahu

Vyšetří bez bolesti a naučí, jak o zuby správně pečovat

I když by to žádný chlap nepřiznal, představa vrtání zubního kazu je natolik děsivá, že okolo zubní ordinace v Karlíně bude chodit velikým obloukem. Ovšem díky anestetikům a moderním technologiím je stomatologie mnohem méně bolestivá a kvůli důrazu na prevenci nemusí bolet návštěva zubaře vůbec!

Kromě vyšetření a léčby se vám navíc dostane instruktáže, jak o své zuby pečovat, jak je čistit, tak aby byly přirozeně bílé, čisté a stále zdravé.

Read more

Local News