Zrzky jsou divošky, to se ví, ale další spousta věcí vás o nich překvapí!

Share

Zrzky mají největší sexuální apetit, jsou svolné ke všem sexuálním praktikám a dokáží se v posteli pěkně rozjet, o tom žádná. Přesto většina chlapů stále ještě nechápe, jak skvělé zrzky jsou!

Zrzečky jsou výjimečné, své stejně jako barva jejich vlasů!

Nejlepší milenka, kamarádka a parťačka na světě?

Jak dokázat, že zrzavá hříva, záplava pih a většinou dokonalé tělo jsou ten absolutní TOP? Odpovědi najdete v následujících deseti bodech:

Žádné blbé vtipy – O blondýnkách jsou blbé vtipy na každém rohu, o zrzkách jsem ještě žádný neslyšel. Zkrátka, každou rusovlasou dračici bere každý chlap vážně.

Výjimečné – Když projde sexy brunetka, je to klasika. Když projde žhavá blondýna, někdy se ohlédnete. Sex-appealem nabitá zrzka vzbudí váš zájem už z dálky!

Inteligentní – Jsou daleko inteligentnější než všechny ženské vůbec, důkaz? Není třeba! Všichni tomu věří.

Nenechte si ujít Jessu Hinton – je to splněný zrzavý sen každého chlapa!

Umí to s chlapama – Všechny ostatní slečny se musí o pozornost mužů rvát. Musí si vypomáhat všemi možnými umělými nesmysly. Zrzka přijde a… to je vlastně všechno! Nemusí dělat nic a přesto si všechny okolo stojící poklopce omotá kolem prstu.

zrzky-sex-menworld

Každá zrzka ( i s pár kily navíc) má v sobě nějaký speciální gen, kterým dostane každého mužského. Foto: Pinterest

Ideální společnice – Dokáží propařit celou noc a ještě další den. Ani si nevyšimnete, že vám chybí kamarádi! Navíc se dokáže o chlapa postarat při kocovině i smrtelném onemocnění – rýmě.

Jsou nejlepší v posteli

Zrzavý humor, nejlepší humor – Znáte nějakou vtipnou blondýnu? Já ne. Vlastně ano, ale ta to jen dobře hraje, že je úplně blond. A vtipné zrzky? Těch je fůra. Navíc zrzavý humor umí být pěkně ostrý!

Read more

Local News