Zlepšete prezentaci své osoby novým pronajmutým vozem

Share

Chcete si zvýšit sebevědomí, udělat dojem na své okolí v soukromém i profesním životě a ještě si výrazně usnadnit život? Pronajměte si auto a sledujte, jaké úspěchy a výhody vám to přinese.

Do práce a z práce, na nákup, za kámoši na pivo i na rande musíte jezdit veřejnou dopravou? Pokud se chcete stát pánem svého času, ale nemáte na nákup vlastního vozu peníze, pak vám přijde vhod dlouhodobý pronájem auta.

Jste krásným roštěnkám i kolegům z práce jenom pro smích? Každodenní čekání na autobusové zastávce vám snižuje sebevědomí a zdlouhavé cestování vás otravuje? Začněte cestovat na úrovni a se stylem, uvidíte, že pronajmutý vůz vám otevřete dosud zavřené dveře na poli pracovních i soukromých nabídek.

Služební cesty, dovolené autem i běžné povinnosti získají s novým automobilem zcela jiný rozměr. 

Pronajmutý vůz je odpovědí na to, jak zvýšit svůj životní standart!

Půjčovna aut Taggart nabízí velké množství automobilů se stářím maximálně jednoho roku a nízkým počtem najetých kilometrů.

Odpovědí, proč si vlastně auto pronajmout je celá řada. Mezi největší výhody patří fakt, že vás pronajmutí nebude stát žádné starosti, jako je tomu v případě vlastnictví vozu. O půjčené auto, jeho servis, pojištění, pneu atd. se vůbec nemusíte starat. Vše je zajištěno autopůjčovnou, vy budete muset “pouze“ plnit nádrž, ale to už k užívání vozu prostě patří.

Dalším důvodem, proč říct lepší sebeprezentaci v podobě nového vozu ano, je i rychlost vyřízení celého procesu. Vůz si půjčíte výhodně na fakturu, Autopůjčovna Taggart vám garantuje nejnižší cenu na trhu!

Půjčit si krásný automobil můžete i v případě zápisu v registru, součástí výhod je pak i přistavení a vyzvednutí auta na smluveném místě zcela zdarma. 

Auto získáte na jak dlouho budete chtít a potřebovat. Dlouhodobý pronájem nevyžaduje smlouvu, jako tomu je u operativního leasingu, vůz si půjčíte třeba na měsíc, ale i na celý rok.

Další nespornou výhodou je bohatý vozový park, v němž si vyberete auto, které bude odpovídat vašim představám i potřebám. Ze dne na den se tak můžete stát stylovým frajerem, slušným podnikatelem nebo zodpovědným tátou dětí.

Vzhled, velikost, výkon auta – vše, jak jen si budete přát. 

Pakliže se rozhodnete pro dlouhodobé pronajmutí vozu u Taggart, můžete získat výhodnou slevu, díky čemuž se tak měsíční náklady ještě více srazí. 

Read more

Local News