Zlatokopky mají dnes jen modernější výběr alfasamce

Share

Shlukují se ve větších městech, chodí spoře oděné, na vysokých podpatcích, mají tuny make-upu a nosí značkové věci. O kom je řeč? O moderních zlatokopkách. Nedělejte si ale iluze, zlatokopky tu byly již od pravěku, jenom se jinak prezentovaly.

Kde na ně můžeme narazit?

Shlukují se ve větších městech, kde je větší frekvence zazobaných chlapíků. Především tedy v Praze a jiných krajských městech. V dopoledních hodinách je můžeme najít v obchodních domech za pulty kas, v odpoledních hodinách před pulty kas, k večeru v posilovnách nebo soláriích a večer v nočních klubech na „lovu“. Zkuste vyhlášené kluby v Praze, tam je výskyt až zázračný.

Jak je sbalit

To není zase tak těžké. Vůbec totiž nezáleží na vzhledu, můžete být i ten největší hnůj a máte u nich šanci. Zkuste na sobě však trochu zamakat, abyste byli večer alespoň trochu šik. Upravte si vlasy, hoďte na sebe značkové oblečení – s trikem Kenvelo nebo New Yorker určitě nezabodujete! Chce to jít o několik lig výše. Pamatujte, že většina těchto dam se zajímá pouze o módu a vaše laciné oblečení snadno prohlédnou.

A teď názorný postup:

  • Půjčte si z autopůjčovny pěkné BMW nebo Audi
  • Naplňte si peněženku penězi
  • Smiřte se s tím, že o peníze večer přijdete
  • Oblečte si již zmiňované kvalitní oblečení
  • Vzhůru do baru!

V baru půjde především o vaše chování. Jednejte, jako by vám to tam patřilo! Stoupněte k baru, objednejte drink a čekejte. Je to, jako když rybaříte. Až se nějaká chytí, stačí ji koupit nějaký superdrahý drink – první dojem je vždy ten nejdůležitější. Bavte se s ní o nějakém povrchním tématu, či o penězích. Nezapomeňte zmínit, že jste úspěšný podnikatel, vymyslete si nějaký obor, stejně nebude vědět, o co jde.

S nocí chýlící se ke konci ji neberte do svého 3+1 zaplivaného bytu. Vezměte ji pěkně na slušný hotýlek, užijte si s ní vášnivou noc, ráno jděte pro noviny a už se nevracejte. Přece nechcete být se ženou, která skočí do postele po pár hodinách známosti a především nechcete, aby vás pravidelně ždímala.

Ale jak je to doopravdy

Dříve si ženy vybíraly partnera podle síly a fyzické zdatnosti, nikoli podle inteligence a úspěšnosti. Silný samec jim mohl zajistit hodně potravy, bezpečí dětí a střechu nad hlavou.

S moderní dobou vám však fyzická stránka peníze nezajistí (tedy většinou, když se nejedná o sportovce nebo pornoherce), jde spíše o inteligenci, kuráž a dobré nápady. Ty ženy většinou samy o sobě nemají, proto hledají u druhého pohlaví. Peníze potřebují k přežití (oblečení, bydlení, jídlo, zábava) – a hodně peněz.

Napříč historií se ale ženy podvědomě snaží najít nejsilnějšího alfasamce (ať už dříve fyzicky, nebo dnes peněžně), který jim zajistí živobytí a místo pro výchovu dětí. Proto dnes existují zlatokopky, ony vlastně existovaly vždycky, jenom tehdy bylo vše v pořádku, pokud si vybraly toho nejsilnějšího. Až poslední dobou se začalo používat sakrastické označení, označující je jako o neschopné, sic krásné, ženy s nižším IQ.

Read more

Local News