Zhubněte za 15 minut cvičení denně

Share

Ještě než půjdete spát, co takhle udělat něco pro své zdraví a během 15 minut spálit trochu kalorií?  Následující cviky dělejte hned za sebou. Bez přestávek. Jakmile cviky doděláte, dejte si jednu minutu pauzu a jeďte znovu!

Skákání panáka

panak

Začátek je v upažení s nohama u sebe. Cyklus se skládá ze dvou výskoků. Při prvním zvednete ruce a rozkročíte nohy. Při druhém se vrátíte do původní polohy. 20 opakování.

Vězňův dřep

drepy

S rukama za hlavou, rovnýma zádama a lehkým rozkrokem si „sedněte“. Ohněte kolena co nejvíc, dokud budete mít rovná záda. 12 opakování.

Kliky s lokty u těla

kliky

Zaujměte klasickou klikovací polohu, pouze s lokty u těla. Hrudník položte až na podlahu a na rukou se bez škubavých pohybů zvedněte. Takhle opakujte 15 krát.

Výpad vpřed

vypady

Ze vzpřímeného stoje udělejte jednou nohou dopředu veliký krok. Koleno nepokládejte na podlahu a vydržte v této pozici 1 sekundu. Pak se vraťte do původní pozice a opakujte s druhou nohou. Pokud chcete trochu přitvrdit, vydržte ve spodní pozici 5 sekund. Udělejte 12 opakování pro každou nohu.

Vzpěry proti zdi

vzpery

Postavte se asi 10 cm od zdi. Zvedněte ruce proti zdi a opřete se. Následně je zvedněte nad sebe a pomalu vraťte do původní polohy. Opakujte 15 krát.

Ke troše spálených kalorií vám tyto metody pomůžou. Pokud chcete vypadat jako Ryan Reynolds, je nutno začít dělat trochu víc. Buď si postavit domácí posilovnu a pořádně zamakat, nebo si koupit paušální permici do posilovny a chodit minimálně obden! Hodně štěstí.

Read more

Local News