Zažijte díky tantrickému učení zcela jiný orgasmus!

Share

Tantrické umění rozšiřuje možnosti, jak dosáhnout orgasmu. Láká vás zažít orgasmus bez ejakulace? Nebo zaexperimentovat s ženským orgasmem?

Tantrické vnímání orgasmu

Orgasmus v našem běžném chápání je něco úplně jiného než v tantře. Běžně ho vnímáme jako nutné vyvrcholení sexu, v případě muže je spojován s vystříknutím semene, zatímco ženská ejakulace je pro mnohé stále velká neznámá. A předstírání orgasmu je pro některé ženy také samozřejmostí. Běžně je sex chápán jako vybití sexuální energie, v tantře se naopak energie získává.

Tantra učí, že orgasmus je umění, jak prodlužovat rozkoš donekonečna a je to záležitost celého těla a duše, v sexu ho ale není zapotřebí, tantra dokonce radí ho co nejvíce oddalovat.

Orgasmu podle tantry nemusíte dosáhnout jen při sexuálním styku, ale i při „obyčejném“ líbání a i bez doteků. Orgasmus je něco, čeho se dá dosáhnout i bez ejakulace. Základem je tedy naučit se tyto dvě věci rozlišovat.

Ženský orgasmus a ejakulace

V tantrickém pojetí sexu může žena dosáhnout i několikanásobného orgasmu, který se rozlije po celém jejím těle. U ženy rozlišujeme vaginální a klitorální orgasmus. Klitorální je provázen několika kontrakcemi, vaginální se v tantrickém pojetí váže s drážděním bodu G. Bod G se u ženy nachází na přední straně pochvy, je to velmi citlivé místo, pokud ho najdete, můžete ženě přivodit neuvěřitelnou slast, která může být završena i „ženským výstřikem“.

Ženská ejakulaci se v tantrickém slovníku nazývá „amrita“. Podle některých lékařů se vyskytuje jen u pětiny žen, spousta z nich ani netuší, že by něčeho takového jejich těla byla vůbec schopna. A odkud žena „stříká“? Z tzv. Skeneho žlázy, která leží u močové trubice. Může se jednat jen o několik kapek nebo opravdu velké množství tekutiny (a nejedná se přitom o moč).

Mužský orgasmus bez ejakulace

Tantra zdůrazňuje u muže důležitost toho, aby neejakuloval nebo jen velmi málokdy. Tímto si totiž muž uchovává energii bindu, kterou může využít pro nějakou tvůrčí činnost a rozvoj osobnosti. Po tantrickém sexu bez ejakulace se budete cítit plní energie a síly, a to i když takový sex může trvat i několik hodin v kuse. Praktické rady k oddálení ejakulace najdete v některém z minulých dílů naší série článků o tantře. Když se naučíte pracovat se svou sexuální energií a prodlužovat rozkoš až k hranici ejakulace, můžete prožít orgasmus bez jediného výstřiku, ale o to intenzivnější.

Mužský bod G

U mužů najdeme bod G v konečníku v blízkosti močové trubice (tak jako u žen). Jde o prostatu neboli předstojnou žlázu. Ne každému muži je ale dráždění tohoto bodu příjemné, mnohdy se s „masáží prostaty“ setkají až u lékaře, kteří tuto proceduru ne vždy provádí citlivě a muž si z toho odnese leda trauma. To se nedá srovnat s masáží, kterou vám může dopřát vaše partnerka nebo masérka v tantrickém salonu.

Read more

Local News