Zavítat do bordelu? Proč ne…

Share

Dokážete si představit, že byste využili služeb lehké ženy nebo naopak si nechali za sex zaplatit? Většina mužů by řekla, že by v žádném případě nekývli na nabídku užít si s prostitutkou, když si můžou sexu užít v pohodlí domova s ženou, která je bude přitahovat a samozřejmě, která nemá „najeto“ deset tisíc….

Čtěte: Interview s holkou z privátu 

Tak jako tak, prostituce existuje, co svět světem stojí a slečen, které vám budou ochotné za úplatu poskytnout sexuální služby, bude vždycky dost. Ne nadarmo se jí říká „nejstarší řemeslo“. Je zvláštní, že nikdo, koho byste se zeptali, by za sex nezaplatil, ale veřejných domů je jako máku. Takže, opravdu je to tak, jak všichni tvrdí?

Jít do veřejného domu?

Pokud zavítáte do veřejného domu, klientela vám vždycky přijde „trochu divná“. Schází se tu různá pochybná individua a rozhodně nevíte nic o minulosti vaší vyvolené. Abyste se báli, aby na vás někdo nevytáhl kudlu, pokud se jen špatně podíváte. Alespoň tak působí veřejné domy na většinu lidí.

Sex skrze internet?

V dnešní době, je mnohem více možností. Například studentky. Divili byste se, ale spoustu děvčat na vysokých školách považuje sex za peníze za lepší cestu, jak přijít k penězům, než někde zvedat telefony nebo dokonce uklízet. Co si budeme povídat, za méně času, více peněz. Komu by se to nelíbilo, že? Ovšem na tenhle způsob výdělku musíte mít také žaludek. Na druhou stranu, ti, kteří těchto služeb chtějí využít, morální stránka věci samozřejmě nezajímá.

Luxusní prostituce

Nemalý zájem je o tzv. luxusní prostituci. U tohoto způsobu se však předem předpokládá jakési lepší postavení muže, který si může dovolit uvolit deset tisíc a výše za společnici. Označení společnice nemusí nutně znamenat, že dívka s vámi skončí v posteli. Může vás opravdu pouze doprovodit na významný večírek firmy, udělat dojem, vy zaplatíte a posadíte ji do taxíku… Jenže ve většině případů to stejně končí v posteli. Proč taky ne, děvčata jsou většinou velmi atraktivní a pánové bohatí. A nebojím se říci, že 100% slečen to dělá pro prachy. Pro nic jiného.

Prostituce je většinou spojována s ženami, ale muži mají v tomto oboru také široké zastoupení. Pokud přihlédneme k povaze žen, tak ty obecně hledají spíše porozumění a pozornost, na rozdíl od mužů, kteří platí prostitutkám za možnost se sexuálně vybít a realizovat to, co doma v posteli nedostanou. Gigolo je vyhledáván opravdu jako milý a pozorný společník. U řady žen není prvotní pohnutkou sex s gigolem. Některým ženám se od jejich partnerů v dlouhodobých vztazích nedostává galantnosti, pozornosti, něhy, pocitů důležitosti a uznání. Řada žen chce, aby k nim byl muž, kterému zaplatí za to, že jim bude dělat společnost, především zdvořilý, pozorný a milý, chodil s nimi po nákupech, zašel s nimi na večeři apod.

Je na každém z nás, se rozhodnout, zda sex za peníze opravdu stojí za to. Možná je lepší si pouze promluvit s partnerem o sexuálních fantaziích a možná se budete divit, jaký uragán tím v posteli rozpoutáte.

Read more

Local News