Zaparkujte auto na podzim do kontejneru

Share

Podzim je tady. Padá listí, v jednom kuse prší a auto je věčně od něčeho zadělané. Chtělo by to garáž, rovnou by se tam šouply letní gumy. Jenže kde na garáž vzít? Garáž je v podstatě takový menší dům, postavit ji zabere hrozného času a sežere ještě víc peněz.

A víte co? Ono to jde i jednoduše, rychle a levně. Dobrá garáž může být i z obyčejného skladového kontejneru.

Skladovací kontejner – malej, ale šikovnej

V kontejneru je tak akorát místo pro pneumatiky, motorku a klidně i pro auto, stačí si rozmyslet, jak velký ho potřebujete. Kontejnery se totiž většinou vyrábí na přání, člověk si vybere velikost, barvu a další věci.

V čele skladového kontejneru jsou dvoukřídlá vrata, která se otvírají do úhlu 270 °, takže není problém dovnitř s autem vjet a v pohodě ho zaparkovat. Na boku můžou být navíc dveře. Ale to je na vás. Do toho vám nemůžeme kecat.

Co to bude stát?

garáží ze skladového kontejneru se člověk vyhne spoustě výdajů: jen si zkuste spočítat, jak se prohnete jenom za základy pro garáž, hrubou stavbu a třeba garážová vrata. Kontejner stojí o dost míň, ale těžko se odhaduje, co bude stát ten váš.

Cena závisí na více věcech: na velikosti, speciálních úpravách a na tom, co bude mít kontejner navíc. Ale platí, že líná huba je holé neštěstí. Jestli chcete vědět, co takový skladovací kontejner stojí, stačí kontaktovat jednoho z výrobců takových kontejnerů a poptat se. Za zeptání člověk nic nedá, když se vám cena nebude líbit, prostě půjdete o dům (garáž) dál.

skladový kontejner

Kdy to bude?

Nová garáž – skladový kontejner – bude hotová za pár týdnů sakumprásk se vším, co člověk výrobci nadiktoval. Nejlepší je, že může začít sloužit jako garáž hned, jak ho dovezou k vám na zahradu, a nemusíte zařizovat X dalších věcí kolem.

Stačí si připravit rovný a pevný podklad, ať vám garáž nevycouvá ze zahrady i s autem.

Read more

Local News