Z baru rovnou do postele aneb Jak si sbalit holku na jednu noc?

Share

Vyrážíte večer pařit s nadějí, že se vám povede něco sbalit? Věřte, že i ty nejkrásnější kousky v baru jsou sbalitelné!

Zjistěte, jak sbalit holku minimálně na jednu noc!

Většina chlapů se bojí přijít za ženou, která se jim líbí, aby nebyli odmítnuti. 

Pokud se bát nebudete, máte už z poloviny vyhráno. Jasně, že vás může dotyčná poslat někam, ale to je na tom to zábavné. Najděte si v lovu koníček, přičemž neúspěch berte jako výzvu ke zlepšení své techniky.

Že nevypadáte jako Brad Pitt? No a? Osobně znám týpka, který nevyniká ani vzhledem, ani oblékáním a peněženku také nemá zrovna nabitou a přesto má v posteli co měsíc to novou milenku. V čem to je? Nebojí se otevřít pusu…

Když jdete lovit, připravte se. 

Oblečení dělá hodně, nahoďte oblek nebo jiný stylový hadry a hurá na akci. Kromě toho se zaměřte i na “vlny, které vysíláte“, zoufalce vycítí ženy na sto honů a obloukem se jim vyhnou. Myslete pozitivně a sebevědomě.

Jak sbalit sexy kočku v baru?

sexy-selfie-party

Bar je místo, kde ženské očekávají, že je budete balit. V podstatě sem kvůli tomu chodí. Už jen podle jejich oblečení je to jasné. Ultra sexy šaty, dokonalý make-up i účes, vysoké podpatky. Myslíte, že takovou práci by si daly jen tak?

S tímto vědomím to pro vás může být o to snazší nebo naopak těžší. 

Vyvarujte se zvaní na panáka, spíš přijděte s otázkou, díky které zabřednete do dlouhé diskuze. Příklad: “Už hodinu se s kamarádem dohadujeme, zda lžou více ženy nebo muži, co myslíte vy?“. Dobré je svou otázku uvést tím, že slečnu hodláte obtěžovat jen chvilku – “Mohla byste mi věnovat 2 minutky?“. Věřte, že z dvou minutek se pak stane několik příjemných hodin zakončených u vás v posteli.

YES!

Během rozjetého hovoru pak nezapomeňte slečně pravidelně objednávat pití, ale bacha, ať to nepřeženete. Namol opilá vám žhavý večer spíš pokazí!

Pokud se vám rozhovor nepodaří zakončit u vás v ložnici, nevadí. Berte to tak, že na dobré zboží si člověk rád počká. A slečnu už budete mít “rozdělanou“ na příště.

Už víte, s kým prožijete páteční noc? 

Read more

Local News