Vybíráte pánské hodinky? Na tohle se zaměřte!

Share

Pánské hodinky nesmí chybět na žádném zápěstí opravdového muže. A to nejen proto, že se díky nim nikdy neopozdíte, především jde o doplněk, kterým ukazujete svůj styl, moc a společenské postavení.

Pojďme se mrknout na několik zásadních věcí, které nelze při dobrém nákupu hodinek opominout.

Základem je design. V případě, že nemáte pro takové věci cit, nezkazíte nic volbou ověřených značek, které do tohoto pánského segmentu přináší nestárnoucí klasiku, rovněž však technologické inovace.

Funkce dělají hodinky

Nejsme žádné slečinky, aby pro nás byl důležitý jen vzhled. Jako chlapi se rádi pochlubíme časomírou a jejími nadupanými funkcemi. Přesné ukazování času je totiž jasná samozřejmost. Využijeme ale i stopky, zobrazování data, informace o časových pásmech, nebo zobrazení teploty a vlhkosti vzduchu.

Výběr hodinek závisí na jejich účelu. Na pracovní schůzce oceníte jednoduchost, při aktivním pohybu pak hodinky sportovní.

Materiál určuje kvalitu i životnost

Hodinky musí něco vydržet! Nic tedy nezkazíte volbou kvalitního minerálního skla i ocelového ciferníku. Některé hodinky jsou z vysoce odolného plastu, jiné se pyšní koženým páskem. Nabídka je široká, opět tedy platí, že materiál by měl odpovídat tomu, kam hodinky budete nosit.

Jdeme se zasnít

Každému je jasné, že dobrá časomíra bude něco stát. Nejde o žádné rychloobrátkové zboží, tudíž se vyplatí investovat do hodinek, které vám pak budou dělat společnost po dlouhá léta.

Každý ví, kde je jeho finanční limit, tak si pojďme vyletět do výšin, kam se dostane jen málokdo.

hodinky7

A. Lange & Söhne Zeitwerk Minute Repeater 12 000 000 Kč, 2. Montblanc Heritage Chronométrie Quantième Annuel 300 000 Kč, 3. Rolex Oyster Perpetual Cosmograph Daytona 760 000 Kč.

Read more

Local News