Vyberte si průmyslové váhy u specialisty

Share

Nákup běžné standardní váhy lze uskutečnit v podstatě kdekoli. Průmyslové varianty už ale ve vysoké kvalitě a za rozumnou cenu seženete pouze u profesionálů působících v oboru již dlouhou dobu. Právě proto se soustředíme na nabídku společnosti VÁHY-JAS, s.r.o. působící na trhu již od roku 1990. Představíme si ji mnohem podrobněji a zaměříme se především na její sortiment.

Zaměřeno na průmyslové váhy

Moderní průmyslová váha si najde své místo v mnohých firmách. Zmiňovaná společnost nabízí spousty různých provedení a soustředí se nejen na výrobu vah, ale i na jejich servis. Potřebujete opravit konkrétní model v záruční době nebo mimo ni? Klidně se na specialisty můžete obrátit. Firma nabízí mimo jiné také cejchování veškerých druhů vah průmyslovými počínaje, obchodními, jeřábovými a mostními konče.

Ať už chcete vážit cokoli

V mnoha odvětvích jsou nezbytné různé průmyslové váhy. O jaké se jedná? Jakousi klasiku představují můstkové váhy, které dokážou diagnostikovat hmotnost pohybující se zpravidla až do 300 kilogramů. Že potřebujete zvážit dřevěné palety? Pak se budete moci spolehnout přímo na speciální paletové vozíky opatřené váhou anebo na speciální paletové modely. Hodně oblíbené jsou i jeřábové váhy, jež jsou typické v tom, že dokážou naprosto přesně udávat celkovou hmotnost materiálu, který je přenášen na jeřábu. Ve sběrných surovinách anebo stavebninách zcela jistě ocení služby silničních vah. Právě ony dokážou bez větších potíží určit celkovou hmotnost převáženého materiálu. Zákazník si například ve stavebninách najede na váhu s prázdným vozíkem a následně s naplněným. Proces vážení je tak naprosto jednoduchý a rychlý. Ať už vyžadujete jakékoli provedení vah, obraťte se na specialisty ze společnosti VÁHY-JAS, s.r.o., jež nabídnou i cenné rady při výběru konkrétního přístroje.

Read more

Local News