Výběr nábytku do pánského hnízda – tipy a rady

Share

Jaký typ nábytku se hodí do staromládeneckého hnízda? Jaký styl se hodí k přímo k vám? A jak zařídit, abyste se trefil do vkusu snad každé ženy? Musíte na to jít chytře – a my vám dnes poradíme, jak na to.

Základem bude výběr stylu, který k vám bude sedět – někdo je požitkářky starosvětský a sedne mu spíše rustikální styl (starožitnosti, retro, přiznané masivní dřevo bez laku). Je klasický, odolný a překvapivě sexy pro mnohé ženy.

Staro-retro stále platí za kvalitu

Není se čemu divit – trvalé hodnoty, které takový nábytek vyjadřuje, jsou stále přitažlivé. Nejenom proto se znovu vrací „gentlemanská“ móda (s důležitou úpravou vousů, vlasů, vymazleným oblečením…), kterou však trošku zprasili „frikulíni“ z pražské Náplavky.

Z toho si však nic nedělejte – když s vámi takový trend rezonuje, tak to ostatní správně pochopí. Takže starosvětský styl je rozhodně dobrým krokem. Potěší ale spíše rozuměnější slečny, které nemají rády plýtvání. Ekologická linka je zde také citelná – na to se chytí i alterňačky. A vězte, že ty rozhodně chcete velmi osobně poznat.

Moderny se nezbavíte

Naopak pro ostatní je dobrý modernistický přístup (nejenom k židlím a sedátkům) – funkční tvary, minimum ozdob, poměrně chladné materiály – ocel, chrom, sklo a podobné další. I laminát zde najde své využití. Takový je moderní nábytek, který se také hodí do ryze „pánského“ staromládeneckého bytu.

Čistá praktičnost a jednoduché tvary má kromě vlivu na váš milostný život i další výhody. Sice jste všichni bohémové a máte vše na háku, ale občas i vy musíte doma uklidit. A co se nejlépe uklízí? Nábytek s omyvatelnou svrchní vrstvou bez zbytečných ozdobných ornamentů, záhybů a výřezů. Stačí vlhká hadřička a máte doma klid…

A jaké moderní kousky můžete mít doma?

Tímhle stylem ukážete, že nelpíte na minulosti a chcete se ve svém životě posouvat dál a dál. Moc vám nesejde na dlouhodobých hodnotách a jste spíše do větru – a to vůbec při staromládeneckém životě není na škodu. Nebudete aspoň po ránu vysvětlovat, že to opravdu byla akce jen na „jednu“ noc a nebudete muset řešit „uličky ostudy“ při útěku domů. A pánové – hlavně bez fňukání!

Jaký byste si vy vybrali nábytek do domova „věčného mladíka“? Jaký styl by vás upoutal v takovém bytě? Napište nám svůj názor.

Read more

Local News