Výbava do lesa – Co by nemělo chybět v batohu lumbersexuála?

Share

Jak jsme již psali dříve, lumbersexuál je nový druh moderního muže, který se inspiruje trendy v oblékání od dřevorubců nebo horolezců. Takový moderní zálesák by však kromě plnovousu a kvalitní flanelky měl mít i další věci, které podpoří jeho drsný a mužný vzhled, rovněž však budou k užitku.

Po dekádě, které dominovaly metrosexuálové (muži, jenž o sebe zvýšeně pečují, používají kosmetiku a dbají modních trendů) se objevil nový prototyp muže se zjevem dřevorubce – nazývaný lumbersexuál.

Novodobý dřevorubec se stal ideálem ženských snů i erotických představ. 

Moderní zálesák má vousy, luxusní flanelku a na zádech batoh, kde však není sekyra ani turistické vybavení, nýbrž MacBook a možná i vývrtka.

Shlédli jste se v novém trendu zvaném lumbersexuál?

Nechcete-li být jen k smíchu, pak kombinaci flanelová košile, trekové boty a khaki batoh doplňte něčím, co nebude “jen na oko“, ale také k užitku.

Zjistěte, co by v batohu skutečného muže nemělo chybět!

Nůž – Kvalitní nůž by v batohu měl mít své místo. Je to skvělý pomocník nejen na práci, kdy je lehce usekne i menší stromek. Jde také o praktickou zbraň, kdy v případě zdolávání vysoké hory nebo kácení stromů zaútočí medvěd či jiná divoká zvěř. Rovněž také nařeže buřt na oheň i lehce otevře balení klobás na grilování.

Čelovka – Lehká, účelná svítilna určená ke svícení ve stanu, na táboře nebo při nočním výstupu. Několika metrový dosvit však využijete i při vyčerní jízdě na kole a cestě z práce přes městský park.

Optika – Lumbersexuál má tělo nejen samé tetování, ale i samý sval. Získat svalovou výbavu je otázka pravidelných tréninků. Ať vyberete běh, cyklistiku nebo turistiku, zvláště nyní v letním období jsou sluneční brýle od Affekt nutná výbava.

Samozřejmě, že ve svém batohu můžete i nadále nosit okousané jablko, peněženku i MacBookAir. Ovšem díky noži a čelovce nebudete platit jen za pozéra, ale moderního a praktického muže, který přežije nejen v městské džungli, ale i skutečné divočině.

Read more

Local News