Vy sedíte doma a jiní si užívají na horách. Změňte to, vyrazte na lyžařský zájezd!

Share

Celé svátky dřepíte doma na gauči a ládujete se vanilkovými rohlíčky? Čas na změnu, lyžařské zájezdy jsou esencí pohody, krásných panoramat a luxusního sportu. Nenechte se už naštvat FB příspěvky ze zimních dovolených svých přátel, tuto zimu můžete přijímat závist vy.

Že jste letos nevypadli ani k moři a teď vás čeká jen zoufalé modlení se, aby u nás v Čechách taky něco napadlo a vy tak mohli vyrazit na nějakou z místních sjezdovek? To přenechte jiným!

Naordinujte pohyb, adrenalin, odpočinek a pařby na horských chatách

Prkno, lyže, sněžné skůtry, běžky… K tomu zástupy krásných roštěnek a upravené ski-resorty, které čekají jen a jen na vás. Nadělte si pod stromeček kilometry dlouhé sjezdovky, nebo oslavte Vánoce přímo v Alpách! Před Novým rokem pak už nemá smyl jezdit domů, Silvestr na horách má přece bomba atmosféru!

goggles-999234_1920

Že se mi to hezky povídá, když já hluboko do kapsy nemám? Ne opravdu neschovávám zlatou cihlu pod polštářem, celý ten fígl vězí v hledání těch správných nabídek

Slevoteka.cz Vám plní sny

Tajně doufáme, že se vám jednou podaří lyžovat v Rakousku, Itálii či “Švýcarech“? Láká vás zimní Francie? Vaše cestovatelské sny splní známý slevový portál slevoteka.cz

Slevoteka.cz přišla jako první v ČR s vymezením nabídky na víkendové pobyty a zážitky. 

Dávejte bacha a nenechte si utéct bomba nabídky na lyžařské pobyty a zájezdy. Slevy jsou obrovské a poptávka velká. Myslete na to, že dobré termíny nezískají všichni a omezená kapacita středisek se vám může také nemile vymstít.

Zaváháte a zbude vám jen vyrazit na české sjezdovky s umělým sněhem. To vážně nechcete!

Zvládne to i ten největší blbec!

Že nemáte s tímto portálem žádné zkušenosti? Obavy stranou, zhostěte se toho jako pravý chlap. Slevový web slevoteka.cz je přehledný a uživatelsky přívětivý. Pomocí filtrů najdete opravdu rychle, to co vám vyhovuje.

V bohaté nabídce najdete to pravé ořechové, i kdybyste nechtěli. 

Na co, proboha, ještě čekáte? Lepší už to nebude, a ani být nemůže!

Read more

Local News