Víte, jak na stahování i uploadování souborů neomezenou rychlostí zcela zdarma? My ano!

Share

Jste filmový nadšenec, který doposud stahováním novinek i filmové klasiky trávil veškerý svůj čas? S tím je teď konec! Je tu portál, který nabízí stahování neomezenou rychlostí a bacha, úplně zadarmo!

Asi každý si vyzkoušel stahování filmů, hudby a nejrůznějších instalačních souborů na Uloz.to. Dnes už je to však vyložená ztráta času, když je možné mít vše do minuty, proč na to čekat hodiny?

Nemá to logiku. Stahovat 90 minutový film dvě a půl hodiny? Ne ne, teď už to může“frčet“ úplně jinou rychlostí – neomezenou!

Spousta možností, ovšem jen jedna vyniká!

Tak schválně, kolik portálů určených ke sdílení a stahování jste v honbě za nejrychlejším a nejlevnějším stahováním navštívili? Uloz.to je jasné, možná jste narazili i na Sdilej.cz, Webshare.cz a zvláště odhodlaní nejspíš navštívili i Fastshare.cz a edisk.cz. Možná, že jste objevili ještě jiné download stránky, ale pravděpodobně nikde nebyly nabízené služby rychlostí a cenou neomezené.

Nemusíte si kupovat kredity, platit předplatné, členství, abyste stahovali neomezenou rychlostí. 

Neomezený upload i download od xShare.cz

Na první pohled se xShare.cz může zdát podobný jako ostatní portály – lze nahrávat soubory, stahovat, jednoduše vyhledávat. Uživatelsky přívětivý design vše usnadňuje. Přehledné třídění na video, audio, obrázky, dokumenty, zip, .iso soubory vám šetří čas.

Tento funkční základ je pak rozšířen o hodně zajímavé funkce. Na xShare.cz je možné:

  • stahovat obrázky v libovolné velikosti,
  • přehrávat si videa formátu MP4 přímo na webu ještě před stažením,
  • rovnou vidět, v jaké kvalitě je film (HD Ready má modré označení a Full HD červené).

Mé zkušenosti: Osobně se mi podařilo na rychlém připojení k internetu stahovat rychlostí 300 Mbit/s.

To nejlepší nakonec? Je to všechno ZADARMO!

Pokud na nový portál xShare.cz přijdete, máte dvě možnosti. Buďto stahovat “jen tak“ rychlostí 512 kB/s, což v podstatě nestojí za řeč. Situace se ale změní, pokud vyplníte registrační formulář – odměnou vám bude slíbené rychlostí neomezení. Najednou se dostanete do stahovacího nebe, kde je upload i download otázkou pouhých minut. (Já měl film stažený za dvě minuty!)

Pozn. redakce: Jediné, co vás bude zpomalovat je rychlost vašeho home internetového připojení. Vyplatí se tedy mít rychlý internet, abyste neomezenou rychlost na xShare.cz využili naplno. 

Read more

Local News