Víno, šampaňské a destiláty nesmí chybět na žádné oslavě

Share

Dokážete si představit rodinnou oslavu, zahradní párty, svatbu, křtiny i párty bez exkluzivních alkoholických nápojů, koktejlů a nealko nápojů? To by opravdu nestálo na nic. Někdo si potrpí na moravská vína, jiný dává přednost tvrdšímu alkoholu, jako jsou destiláty. Slavnostnější chvíle nesmějí postrádat k přípitku šampaňské.

Sektům a šumivým vínům nelze odolat

Sekt a šumivé víno mají v oblibě především ženy. Samozřejmě se hodí spíše pro vzácné chvíle, ale někdo jim nemůže odolat i přes všední dny. Když se ženy sejdou v restauraci, většinou si k večeři dají šumivé víno. Sekty nesmí chybět u romantické večeře anebo u žádosti o ruku. Jen tak bude vše jako z pohádky.

Zahraniční a moravská vína mají skvělou chuť

Nutno podotknout, že patří víno z Moravy k nejoblíbenějším alkoholickým nápojům. Když se rozhodnete pro bílá, červená i růžová vína od moravských vinařů, počítejte s úžasným zážitkem pro vaše chuťové pohárky. Vinařství P. Procházka, Vinařství J. Dufek, Vinařství T. Krist anebo Vinařství M. Habřina, to jsou jasní favorité vašeho výběru. Když se podíváte do e-shopu vinoadestilaty.cz, objeví se před vámi nejlepší moravská i zahraniční vína, burčák, destiláty a šampaňské.

Na vinobraní nesmí chybět burčák

Když přijde vinobraní, prodejci se předhánějí s prodejem burčáku. Kvalitní burčák si dopřejete od Vinařství Chateau Lednice. Chlazený lahodný mok je k dostání v burčákomatech po celé České republice. Sudové víno patří k populárním alkoholickým nápojům. Mrkněte na nabídku obchodu Víno a Destiláty, jen tak si dopřejete bílé a červené sudové víno od osvědčených vinařů. Rádi byste udělali dojem na své obchodní partnery, věrné zákazníky a zaměstnance? Věnujte jim láhev dobrého vína s etiketou společnosti. Reklamní vína pro firmy skvěle poslouží k přímé propagaci.

Read more

Local News