Vibrační pomocník pro vaši drahou polovičku

Share

Chcete, aby vás vaše drahá polovička obskočila a dala vám co proto, ale zatím se její výkon podobá spíše elektrickému zubnímu kartáčku? Zoufáním tady nic nesvede, tak nechte kartáček udělat jeho práci, která je také potřebná, a tvrdou práci nechte na někom jiném.

Konkrétně na šukacím stroji, který to bude dělat přesně tak, jak to máte rádi.

Pořizovací cena vás sice možná trochu zabolí, ale neomezená možnost sexu kdykoliv, ačkoliv ne kdekoliv, za to jednoduše stojí. Pokud už vás během sexu nebaví hrát roli fakíra a věčně zaklínat žížaly, nahraďte je pořádným hadem, kterého lze proměňovat dle libosti.

Hubený, tlustý, tenký, vrásčitý, monstrózní, s koulemi nebo bez,… Šukací stroj totiž nenabízí jenom jeden nástavec, ale rovnou celou sadu, takže si svoje hrátky můžete obměňovat. Se šukacím strojem už to není „navždy jenom s jedním“, ale s různými a klidně pořád.

Rodeo klidně každý večer

Kupte si toto rodeo a vyzkoušejte, jak dlouho vydržíte jezdit na šukacím stroji, protože ten určitě nezkrotíte tak snadno jako elektrického býka. Je samozřejmé, že příprava tu hraje důležitou roli, místo kozaček a kovbojského klobouku si ale raději vezměte lubrikační gel a trochu dezinfekce. Takový šukací stroj má mnoho vymožeností, nejenže samozřejmě šuká, ale kromě toho zvládá také vibrovat v několika stupních či se pohybovat v různých úhlech. Na zkrocení šukacího stroje potom místo lasa vezměte ovládání, které se k některým modelům přidává, pak vám bude snadno po vůli přesně tak, jak budete chtít vy.

Šukací stroje nejsou vhodnou erotickou hračkou jenom pro lidi bez partnera, ale také pro páry, které chtějí vyzkoušet trojku, ale neví, jak sehnat třetího do party nebo se chtějí vyhnout žárlivosti. Je jedno, co z toho jste vy, šukací stroje jsou fajnová záležitost, která vás zabaví klidně na celé odpoledne.

Pokud budete partnerku třeba chtít natočit, určitě ji kupte i nějaké pěkné lodičky.

Read more

Local News