Velká mužská prsa – Podprsenka není řešení!

Share

Ženská prsa jsou výbavou, po níž se každý “horňák“ rád otočí, ale má-li tuto výbavu muž, už to zas taková krása není. Řešíte problém s velkými prsy? Dáme vám tip, jak se jistotou vítězství pustit do boje.

Není pochyb o tom, že prsa jsou vzrušující částí těla – tedy pokud se jedná o tělo ženské. Bohužel stále častěji lze kůzlátka vidět i na mužích, kteří své poklady nemohou, tak jako ženy, udržet na místě pomocí podprsenky. No… mohou, ale její nošení vede k ještě nižšímu sebevědomí, většímu pocitu neatraktivnosti a silnějším depresím.

Nechte podporující prádlo ženám, antidepresiva lačně předepisujícím lékařům a se svýma kozama zatočte jednou provždy!

prsa-chlapProč mám velká prsa?

Jsou dvě možnosti, proč zrovna váš hrudník vypadá jako ženský.

Jednou možností je onemocnění zvané gynekomastie, během kterého dochází ke snižování hladiny testosteronu a zvyšování hormonu estrogenu. tento problém může být způsoben léky, které nějakým způsobem upravují vaší hormonální hladinu. Příčinou může být i závažnější problém – pro jistotu v každém případě vyhledejte lékaře.

Druhou je obyčejná nadváha (přežírání, lenost zvednout zadek od kompu nebo telky), při níž se usazuje tuk na prsních svalech. Samozřejmě, že si nelze říct: “Tak a teď zhubnu prsa!“. Tím krokem by měla být dieta a tvrdý trénink, tedy kompletní přeměna životního stylu i jídelníčku.

Co je nejúčinnější?

Vyhlaste válku svému příliš velkému výstřihu!

1. Zkuste cardio

Během cardio cvičení spálíte velké množství kalorií za relativně krátkou dobu.

2. Úspěch v intervalech

Intervalový trénink je perfektním “nakopávačem“ vašeho metabolismu. Cvičte jej minimálně 25 minut, při střídání maximálního zatížení (30 vteřin) a uvolněného intervalu (1 minuta).

3. Doběhněte si pro mužský hrudník

Možností je i běh. Netrápí-li vás klouby, záda, nechuť k tomuto sportu, pak běžte do toho.

4. Veslujte!

jen málokdo má možnost veslovat na čerstvém vzduchu, ale téměř každá posilka je vybavená veslovacím trenažérem. Zapojte potřebné svaly a spalujte tuky v oblasti vašich “ňadérek“.

5. Posilujte jako o život



Read more

Local News