Velikonoční zajíček – Tahle šílenost bude letos zdobit bejvák každé osamělé a zoufalé ženy

Share

Je jim třicet, mají dobrou práci, dost peněz a ve volném čase si mohou dělat co chtějí. Třeba kupovat velikonoční bizardnosti v podobě hybridních velikonočních zajíčků!

Zdá se, že single ženy mají ideální život, ale často tak promeškají správnou dobu na usazení a založení rodiny. 

Zatímco muži zvládají vše dohonit, single ženy po třicítce mají zaděláno na problém. Naštěstí jsou věci, které pomohou zapomenout na trápení, osamělost a zoufalé hledání toho pravého muže, který bude alespoň tak sexy jako Benedict Cumberbatch.

Benedict Cumberbatch byl zvolen časopisem People jako nejvíce sexy muž planety roku 2013 (Sexiest Man Alive) a časopisem Empire nejvíce sexy filmovou hvězdou. V roce 2014 se dostal do žebříčku 100 nejvlivnějších světových osobností časopisu TIME.

Velikonoční zajíček s obličejem sexy herce

Každá zoufalka potřebuje mít po ruce hodně čokolády, zvláště pak na Velikonoce 2016! Co když ani letos u dveří nezaklepe žádný sexy chlápek, který by mohl nabídnout vztah, rodinu a pořádné vyšupání!

„Cumberbunny“ je k sehnání z bílé, mléčné a hořké čokolády. 400 g figurka je zdobená 22 karátovým zlatým motýlkem a vypadá i chutná prostě fantasticky! 

zajicek-1 zajicek-3 zajicek-4

Read more

Local News