Věci, které ženy dělají před sexem, ale nikdy to nepřiznají

Share

Vrtá vám hlavou, proč vaše sexuální partnerka před sexem zmizí na “minutku“ (tedy nějakou půl hodinu) do koupelny?  Zajímá vás, co se za zavřenými dveřmi odehrává?

Ženy to nikdy nepřiznají, ale my vám to prozradíme!

Před tím, než na sebe vůbec nechá sáhnout, se vypaří do koupelny a dělá tam bůhví co, zatímco vaše erekce pomalu ale jistě odeznívá? Když pak konečně vyleze ven, hrozně se diví, proč se skoro spíte? Hlavně na její otázku neodpovídejte svým dotazem, co tam proboha tak dlouho dělala! Za prvé hrozí, že se urazí a budete mít ptákách, nebo vám poví, že se musela upravit. Zkrátka a dobře, od ní se pravdu nedozvíte.

Od nás ale žádné vytáčky čekat nemusíte, my vám “sladké“ tajemství, co dělají ženy před sexem, prozradíme!

1. Musí se vyčůrat

Pokud si na uvolnění dala pár skleniček vínka, je jisté, že jí bude močový měchýř tlačit. I když muži většinou nejsou schopni přes své vzrušení močit, ženy mohou. Tedy, pokud budete ženu nutit zůstat, může se velice snadno stát, že bude váš sex obohacen o pokročilejší techniku laicky pojmenovanou “Zlatý déšť“.

2. Musí se vyprdět

I když se zdá, že jde v podstatě o dokonalou bytost, je žena taky jenom člověk, kterému může nějaký ten “prdík“ uklouznout. To, že by upřímné uvolnění zkazilo veškeré vzrušení, je jasné, tudíž nezbývá nic jiného, než si odběhnout a tělesným pochodům dát průchod pěkně v bezpečí koupelnového odvětrávání.

Kromě toho, přiznejte se, kolikrát jste využili vy jejího odběhnutí pro své vlastní uvolnění? 

3. Musí si “jí“ vypucovat

I když s tvarem a velikostí nenadělá nic, i tak se bude snažit žena o dobrý první dojem. Nedivte se tedy, že po prvním “ochutnání“ budete mít pocit, že lížete její lahvičku parfému nebo sprchového gelu. Každá žena si “jí“ před sexem pucuje rejžákem. Avšak po delší době stejně přijde na její “pravou“ chuť.

4. Musí se oholit

Holení před sexem vypadá na jasnou nepřipravenost, ale někdy ty chloupky holkám “nějakým zázrakem nebo vinou genů od příliš chlupatých předků“ dorostou za i za den. Ona prostě chce být dokonale hladká, když jí budete hladit, lízat a kdoví co ještě.

Navíc, buďte rádi, že kvůli holení v té koupelně mizí. Jsou i ženy, které nějaký ten chlup v podpaží, klínu nebo na nohou neřeší. V takovém případě pak babo, raď, jak jí decentně sdělit, že by se měla oholit

5. Musí sladit sexy prádýlko

V bílé podprdě se cítí sice pohodlně, ale ta červená je sexy a zvětšuje jí prsa. Sladit prádlo je důležitý bod každého sexuálního dovádění. Umíte si snad představit, že by před vás předstoupila v neslazeném nebo dokonce vytahaném prádélku?

To by ten striptýzek byl pěkně trapný!

6. Musí nahodit “obličej“

Pokud není ještě dost tma nebo hrozí rozsvícená lampička, je jasnou potřebou nahodit sexy make-up, učesat se a navonět. Žena totiž musí vypadat i na tu krátkou vzdálenost dokonale a bez chybičky (udělejte jí radost a dělejte, že ty špatně zamaskované pupínky nevidíte). I když je jasné, že po sexu bude rozcuchaná, rozmazaná a zpocená, vymlouvat jí to prostě nemá smysl.

7. Musí zkontrolovat ochranu

Má dostatek kondomů? Vzala si antikoncepci? Má dobře zavedený pesar? Kontrola ochrany se zdá jako nejrozumnější část jejího pobytu v koupelně. Zvláště pokud nechcete za devět měsíců chovat malého caparta.

Dopřát jí tu “minutku“ se vyplatí!

Teď, když jste konečně zjistili, co tam v té koupelně vlastně dělá, musíte uznat, že některé body jsou i pro vaše dobro. Proto zatněte zuby a tu půl hodinku prostě počkejte.

Read more

Local News