Věci, které jste o svém penisu pravděpodobně nevěděli

Share

Klenot, na který nedá žádný chlap dopustit, ovšem je až trestuhodné jak málo toho o svém trumfu muži vědí. K rozšíření vašich znalostí o penisu by Vám měl pomoci tento článek. Vypíšeme si zde v jednotlivých bodech ty nejdůležitější věci, které by měl každý muž o svém penisu vědět.

1. Lidský penis vítězí

Pokud budeme porovnávat průměrnou délku penisu u mužů s délkou přirození u zvířat, tak zjistíme, že lidský penis se může pyšnit ohromující velikostí. Například penis obřích šimpanzů měří v průměru kolem 6 cm, penis orangutanů je ještě o 3 cm kratší. Také lev, tygr, gepard, či gazela jsou ve velikosti penisu oproti tomu lidskému také pozadu.

2. Průměrná velikost

Průměrná velikost penisu ve ztopořeném stavu je kolem 15 centimetrů a jeho průměr činí kolem 3 centimetrů. Největších velikostí dosahuje penis u Afričanů, nejmenší naopak vlastní Asiaté.

3. Na tělesné proporci nezáleží

Podle nosa poznáš kosa, dloupoprsťáci – velkočurá atd. Tyto pověry neplatí ani nikdy neplatily! Na tělesných proporcích skutečně nezáleží. Ani namakaný atlet s břišními svaly, které vypadají, jako buchty od maminky není zárukou kvalitního velkého penisu. Vědecké studie dokazují pravý opak, zatímco vysoké atletické typy mají většinou průměrný penis, muž menšího vzrůstu a střízlivější postavy má penis často nadprůměrný.

4. Ranní erekce

Ranní erekce je pojem, se kterým bojuje spousta mužů. Podle studií až 60% mužů trpí každodenní ranní erekcí. Ranní erekce přichází velmi náhle a prakticky se nedá ovlivnit ani jinak regulovat. Důvodem je stav, do kterého se dostávají pohlavní orgány ve stavu hlubokého spánku. Na pohlavní orgány působí jakési vzrušení. Toto platí i u žen, ovšem u nich to samozřejmě není nějak prokazatelné.

5. Není penis jako penis

Tak jako každý člověk, tak i každý penis je originální. Každý penis je unikátní ať už svým zabarvením, šířkou, délkou, zakroucením atd.

6. Orální sex penis zkracuje

Ano je to tak! Při orálním sexu dochází ke zkracování penisu a to až o 2 centimetry!

7. Nadváha = malý penis

Ano toto přirovnání je skutečně pravdivé. U lidí s nesprávnou životosprávou, kteří navíc trpí nadváhou, dochází k trvalému zkracování penisu. To je podpořeno i tukovou vrstvou, který penis opticky zkracuje, jelikož se tuk samozřejmě dostane i do oblasti ohanbí.

8. Kvalitu erekce ovlivňuje zdravotní stav

Je to tak, kvalitu vaší erekce ve velké míře ovlivní váš současný zdravotní stav. Pokud je náhle slabá, bude něco v nepořádku s vaším zdravotním stavem, ať už psychickým nebo fyzickým.

9. Orální sex sám se sebou?

Něco odporného, nemožného? Omyl! Podle vědeckých studií je prokázáno, že každý dvoustý muž sám sebe uspokojuje orálním sexem.

10. Kvalitní sperma

Kvalitu spermatu ovlivňuje celá řada faktorů. Například bylo dokázáno, že atraktivnější muži mají od přírody kvalitnější sperma. Další faktor, který kvalitu spermatu ovlivňuje, je samozřejmě životospráva. Pokud budete jíst nezdravě (mastné a tučné) výrobky a do toho kouřit, vaše partnerka si na vašem spermatu zrovna nepochutná. Naopak na kvalitě přidá konzumace ovoce a zeleniny.

11. Milníky

– Největší přirození mezi suchozemskými tvory vlastní slon – ten má úd o velikosti 1,6metru a váží 30kg. Vůbec největší penis má pak plejtvák obrovský – jeho penis měří necelé 3 metry.
– Největší přirození mezi muži vlastní Afričan, kterému doktoři naměřily 35centimetrů ve ztopořeném stavu.
– Mužský orgasmus trvá v průměru 5 sekund, u žen je to 4x tolik!!!
– Nejdelší pohlavní styk mají kuny – ty se vydrží pářit až 2 hodiny
– Jediný savec kromě člověka, který sex provozuje i pro zábavu, jsou delfíni.

Read more

Local News