Vaše firma roste a obraty se zvyšují? Pak potřebujete větší skladovací prostory

Share

Vaše firma si vede v posledních měsících nad očekávání dobře? S výrazným růstem a zvyšujícími se obraty přichází nejen více práce, rovněž začnete zjišťovat, že vaše současné skladovací prostory vám už nestačí. Co dělat? Těch možností je více.

První variantou je výstavba nové haly z plechového či zděného materiálu. Ovšem je třeba počítat s časovou a hlavně pak finanční nákladností. Taková hala může “spolknout“ několik týdnů až měsíců času a o penězích nemluvě, investice lehce dosáhne závratných výšin. Když se k tomu připočte celé to riziko, zda se to vyplatí…

Raději se pojďme zabývat další možností.

Nové sklady levně a rychle – Je to vůbec možné?

Stále oblíbenější pronájem mobilních hal využívá už převážná většina firem (nejspíš i vaši konkurenti). Toto řešení se stalo chytrým, efektivním a hlavně levným uspokojením potřeby získání větších skladovacích prostorů.

Speciální haly jsou dělané z duralových profilů s žárově pozinkovanými spojovacími prvky. Opláštění je dostupné v několika variantách – plachty, plast či plech.

argoservis-mobilni-servis

Pronájmem přenosných hal se příliš společností nezabývá, mezi jednu z největších patří ARGOservis.

Halu můžete využívat na stálo i jen na přechodné období

Specializovaná firma ARGOservis vám nabídne to nejlepší možné řešení právě pro vaše potřeby. Nabídka velkých i menších druhů mobilních skladů uspokojí i vaše preference a záleží jen na vás, jak dlouho budete chtít prostorů přenosné haly využívat. Určité druhy zboží jsou třeba zastřešit jen na zimu proti sněhu a mrazu, některé výrobky je ovšem nutné skladovat celoročně.

Novou halu lze postavit i na nerovném terénu, stabilní a odolná konstrukce vytvoří potřebné zázemí pro perfektní fungování vašeho skladu. 

Využití volného prostoru

Mobilní haly se využívají nejčastěji jako skladovací prostory, tím ale možnosti použití nekončí. Rychle a levně postavené prostory se hodí pro prezentační nebo prodejní plochu. Pokud vaše firma často účinkuje na sportovních akcích či tematických veletrzích, je mobilní přístřeší základní potřebou.

argoservis

Detailní nabídku a možnost sjednání spolupráce najdete přímo na webu www.argoservis.cz

Read more

Local News