Valentýn – Top 5 dárků pro vaší nadrženou přítelkyni

Share

Valentýn je tady a vy pořád nevíte, co své přítelkyni koupit? Ještě není pozdě na nákup erotické hračky! Za těchto 5 dárků vám bude líbat… ruce!

Jsou věci, bez nichž se moderní žena neobejde! Erotické hračky takovými nezbytnostmi jsou! Ukažte, že znáte její (tajné) touhy a pořiďte jí na Valentýn ten nejlepší dárek!

Zapomeňte na kytky, čokoládu nechte dětem, zrušte rezervaci do té drahé restaurace, vaše nadržená partnerka touží jen po jednom, a to je kvalitní sex

1. We-Vibe TANGO 2 – minivibrátor na klitoris

Je malý (9 cm), ale za to hodně šikovný! Stačí přiložit ho přiložit na bradavky nebo do klína a hned je jasné, že tohle bude jízda! Extra silné vibrace a “žužu“ design jí zaručeně potěší!

Holky prostě milují tyhle růžové mini kravinky, zvlášť, když jim umí udělat dobře tam dole!

Anička hodnotí 100% – “Je to skvělá hračka pro chvíle o samotě. Skákala bych radostí, kdybych ji dostala jako dárek!“

we-vibe-tango

Více info o We-Vibe TANGO 2

2. Partnerský vibrátor We-Vibe II plus

Už jste spolu nějaký ten pátek a tam dole už to není tak těsné jako to bývávalo? Partnerský vibrátor We-Vibe pomůže stimulovat partnerku na bodě G a vám zajistí těsnost její vagíny. Takže si budete připadat jako by jí opět bylo dvacet!

Výhodou je i voděodolné provedení!

Vašek (38 let) hodnotí na 88% – “Její vagína je pro mě užší a partnerka si chválí vibrace.“

we-vibe2plus

Více o We-Vibe II plus

3. Vaginální činka Tulipán

Intimní posilování je v poslední době hitem mezi ženami. Pomocí nejrůznějších závaží si snaží posílit pánevní dno a vaginální svalstvo, tím tak zpevňují své přirození a zlepšují zážitek ze sexu sobě, ale i svým partnerům. Vaginální činka má 55 g a je pro posílení svalů ideální.

Ukažte, že jí v jejím snažení zpevnit se podporujete. Krásnou, růžovou činku jí darujte jako Valentýnský dárek!

Sandra hodnotí 95% – “Intimním posilováním se snažím zlepšit sexuální život sobě i svému partnerovi. Činka je pro mě praktický pamocník a je navíc hrozně roztomilá!“

cinka

Více info o vaginální čince Tulipán

4. Anální kolíčky na prst

Roztouženě na vás vystrkuje zadeček? Tentokrát buďte připravení, anální kolíčky na prst budou milým překvapením – zvláště pak na Valentýna, kdy se očekává, že sex bude mimořádný!

Její zadeček touží po větším dráždění? Splňte její očekávání za každý svůj prst!

Kačenka hodnotí 97% – “Klasické milování mě už nudí, chci, aby se chlap věnoval i mé druhé dírce. Kolíčky mě jako anální začátečnici hodně lákají.“

analni-kolicky-na-prst

Více o análních kolíčcích na prst

5. Venušiny kuličky Feel Silicon

Chcete slyšet její nadšené “Jééé to hezkýýý!“? Pak neškudlete tu pětistovku a investujte jí do Venušiných kuliček s motivem srdíček. Uvidíte, že s nimi bude vaše přítelkyně jenom zářit, ať už bude uklízet byt, sportovat nebo pojede MHD.

Holky prostě milují tyhle růžové mini kravinky, zvlášť, když jim umí udělat dobře tam dole!

Lucka hodnotí 100% – “Vždycky jsem po takové hračce toužila. Kamarádka už jedny od přítele dostala a já jen tiše záviděla. Snad budou letos kuličky i mé letošní valentýnské překvapení!“

kulicky

Více o Venušiných kuličkách

Více vibrujících pomocníků pro tvou nadrženou přítelkyni

Luxusní vibrátory Růžový slon

Read more

Local News