Uspokojte ženu tak, že na to nezapomene

Share

Pokud máte novou známost a hned s ní skočíte do postele, je dobré se držet několika základních pravidel. Všichni budou spokojenější, nikdo se neurazí a vy si své číslo budete možná moci zopakovat.

1. Připravte si místo činu

Žádná žena nechce prožívat sex ve špinavé posteli, ve které může najít ještě včerejší ponožky. Nutností jsou také čistá prostěradla bez děr, žádné igelitové odpadky vedle postele ani pod ní. Ženy mají také rády tlumené světlo, vycházející z krbu nebo svíčky. Cítí se při něm lépe, když jsou nahé.

2. Sundávejte podprsenku a kalhotky s elegancí

Nechcete mít přeci pověst nemotory v posteli. Svlékání podprsenek či kalhotek chce určitý cit, který se však dá natrénovat. O tom, že jste něco ženě sundali, by téměř ani neměla vědět.

3. Žena se neskládá pouze z ňader a vagíny

Žena může mít také ráda láskyplné laskání na krku, na ušním boltci. Hlazení ve vlasech nebo na zádech pro ní může být velice příjemné.

4. Naučte se nahmatat klitoris

Jakožto druhé nejcitlivější místo na těle ženy (1. je jazyk) je nejlepší stimulant rozkoše. Naučte se ho najít a správně s ním zacházet.

5. Zeptejte se, zda se jí to líbí

Nemyslete pouze na sebe. Starejte se o svou partnerku a dělejte vše pro to, aby se jí sex s vámi líbil.

6. Neříkejte jiná jména, než to její

Jednoduché pravidlo, které při porušení nemá dobré následky.

7. Nenavrhujte výstřední sex

Tedy pokud partnerku moc neznáte, nezkoušejte na ní něco jako sex ve třech, svazování. Navrhnout jí to můžete, až si budete na stoprocent jisti, že to má ráda.

8. Nemluvte o bývalce

Správný gentleman neprozrazuje nic o své bývalé partnerce. A právě teď není vhodná doba, aby se jí vyptával na to samé.

9. Postarejte se o to, aby byla první

Dosáhnutí orgasmu je v sexu důležitá věc. Ujistěte se, že ho partnerka dosáhne jako první. Pokud to budete vy, může se vám stát, že vaše pýcha ztratí na objemu a partnerka vyjde s prázdnou.

10. Gentlemani si ráno pamatují její jméno

Pokud se vám stane, že zapomenete její jméno, zeptejte se jí na zdrobnělinu, nebo přezdívku, kterou ji máte říkat. Nebo jestli jí jméno vybírala matka nebo otec. Možná své jméno zmíní v odpovědi.

Read more

Local News