Unikátní předehra, která rozžhaví vaší přítelkyni

Share

Každý vztah potřebuje někdy okořenit. Pro tyto příležitosti se nabízí netradiční předehry, které můžete s partnerkou vyzkoušet. Tajemství pro nezhasínající sexuální život je v té správné variaci. Při stejném sexu pořád dokola se vzrušení vytrácí a je tendence hledat někde jinde.

Podívejte se na erotický film

Existuje hodně filmů, které mají erotický nádech a nemusí to být přímo porna. Ale i tak budou některé ženy této myšlence uzavřené. Zkuste to alespoň jednou. Koneckonců, ženy mají také rády pornofilmy, jenom to nechtějí přiznat. Řekněte, že máte perfektní romantický film a čekejte do první erotické scény a uvidíte kýžený výsledek. Pokud je jejím idolem David Duchovny, máte vyhráno – pusťte si Californication.

Přečtěte ji sexy povídku

Proč miliony žen čtou erotické romány? Hledají v nich pasáže s popisem sexu, které je vzrušují. V kombinaci se sexy mužským hlasem může být tento požitek ještě větší. Ale nebojte se, nebudete číst romány. Stačí ta část, kterou mají ženy doopravdy rády – ta sexuální. Příběh však vyberte vy. Vyberte ho na internetu, kde je jich spousta a pokud neumíte plynule číst, přelouskejte si ho raději dopředu.

Udělejte jí masáž celého těla

Tohle je možná ta nejjednodušší cesta, jak nabudit ženu. Masáž odmítne málokterá, vám už pak stačí ji svléknout, především kalhotky a položit jí tváří na postel. Začněte lehkou masáží vlasů, což ženy milují, sklouzněte do oblasti krku, kde už malinko přitlačte. Tímto způsobem postupujte až úplně dolů k chodidlům. Je známo, že smyslná masáž chodidel už přivedla nejednu ženu k orgasmu.

Svažte ji

Hodně žen má skrytou touhu – být svázána a ovládána někým jiným. To se dá lehce splnit, že ano? Vezměte do postele něco neškodného, třeba kravatu nebo šátek. Sedněte si na ni jako byste se připravoval na masáž a lehce položte jednu její ruku za záda. Poté druhou a obě jemně svažte. Pokud nebude vyděšená, pokračujte a svůj bondage dodělejte kompletně (především oči, ústa a nohy). Pak už bude celá vaše.

Krmte se navzájem

Krmení nebude vypadat tak sexy, jako v erotických předehrách filmů, nicméně vás doopravdy může nabudit. Medem pokrytý prst ji přetřete po spodním rtu a sledujte, jak se ho snaží vzít celý do úst. Dejte ji olíznout šlehačku na jahodě a sledujte s jakou rozkoší olizuje špičku, tedy tu jahodu. No není to erotické? Pokud ještě zkusíte některé jídlo, které zvyšuje libido, budete mile překvapeni.

Read more

Local News