Ubytování (nejen) pro chlapa – levné a na úrovni? Dáme vám tipy

Share

Ať už máte cestování po Čechách a Evropě jako koníček, nebo nutné zlo v rámci pracovních cest, v každém případě je třeba sehnat ubytování. Nejlépe pak kvalitní a zároveň cenově dostupné.

Poradíme vám, jak skloubit požadavky na luxus i nízkou cenu.

Co si budeme povídat, objednat si 5* apartmá umí každý. Co však každý chlap neumí, je najít pěkné ubytování za výhodnou cenu. Jste ten případ? Dáme vám hodně dobré tipy na levné a kvalitní pokoje.

Využijte vyhledávač hotelů

Pro sehnání skvělého ubytování už dávno není zapotřebí prohledávat nabídku jednotlivých hotelů. Dnes už se nabízí pohodlná cesta přes vyhledávač hotelů a penzionů. Stačí zadat požadavky na místo, datum, cenu apod. Online si vybrané ubytování zarezervujete a často se ještě můžete těšit z výhodnější ceny než při objednávce přímo v hotelu.

accor-praha

Čekají vás pracovní záležitosti v Praze? Hotel Ibis Praha vám nabídne potřebné zázemí. Foto: accorhotels.cz

Brandové hotely si drží vysoký standard

Další možná ještě zajímavější možností hledání kvalitního a zároveň levného pokoje kdekoliv po světě jsou brandové hotely. Stačí si vybrat hotelový portál, jenž združuje ubytovací zařízení vybraných značek a síťí. Kupříkaldu portál Accor hotel má ve své nabídce brandové hotely Ibis, Sofitel, hotelF1, Mercure, Pullmann, Novotel a mnohá další.

Co je výhodou? Při objednání si můžete být jistí zaručenou úrovní ubytování. Nezáleží na tom, zda si vyberete hotel v centru města nebo na jeho okraji. Styl hotelu a nabídka jsou vždy téměř totožné.

accor-3

Zastoupení hotelů i v našich hlavních městech

Zmíněné brandové sítě hotelů mají své zastoupení i v Čechách, není tedy problém pro pracovní cestu využít př. hotel Ibis Plzeň, který se nachází v klidné části zóny Borská Pole v blízkosti univerzity. Plně vybavené pokoje ibis nové generace na vás čekají ale i v Praze, Olomouci či Ostravě.

Co dodat? Snad jen informaci, že nadšení cestovatelé a businessmani mohou využít věrnostní program pro získání ještě lepších cen a nejrůznějších bonusů na ubytování.

Read more

Local News