Ty největší krásky ze Soči

Share

Pokud jste sledovali zimní olympijské hry konající se v ruském Soči, určitě jste krom skvělých sportovních výkonů a úžasné atmosféry zaznamenali také krásu a půvab některých účastnic těchto her. Pokud ne, nezoufejte!

My Vám nyní přinášíme přehled těch nejvíce sexy sportovkyň, které sice vypadají jako andělé, ale pokud by šlo o sportovní aktivitu, zajisté by Vám natrhli zadek.

5. Clair Bidezová
Tato malá, ale velmi šikovná milovnice zimního adrenalinu se nám v Soči ukázala ve své nejoblíbenější disciplíně a to na snowboard U-rampě, kde předváděla velmi odvážné triky. Bohužel to však na cenný kov nestačilo. I přesto se tato malá divoška stala ozdobou her a my jsme vděční za každý závod, kterého se účastní.

4. Sarah Hendrickson
Pokud jste nevěděli, že i ženy skáčou na obřích můstcích, tak jste udělali chybu. I mezi ženami, co se snaží vyskočit z planety na orbit, se najede takový poklad, jako je tato teprve devatenáctiletá Američanka, která zazářila na mistrovství světa ve Val di Fiemme. Zajímavostí je, že se jedná o jednu z prvních Američanek, které se věnují tomuto sportu.

3. Lolo Jones
Tato žena je spíše známá z běžeckých oválů, avšak aby měla v zimě co dělat, rozhodla se reprezentovat Ameriku v disciplíně bobu. Říkáte si, co má co ledové koryto společné s tartanem? No, my se také trochu divíme. Stejný základ bude asi v ledovém sprintu při startu bobu. Nicméně díky přítomnosti této ženy se stal americký ženský bob velmi sledovanou záležitostí. Škoda jen, že se sportovkyně musí zahalovat do kombinéz, které dokonale zakryjí jejich křivky.

2. Eva Samková
Kdo toto jméno v posledních dnech nezaznamenal, asi žije na Měsíci. Tato vždy usměvavá snowboarďačka, o které je nutno říci, že je i pořádně sexy, vyhrála zlatou medaili v disciplíně snowboard cross. Jejím typickým znamením je knír namalovaný pod nosem a naprosto pohodové a lehce šáhlé vystupování. I tak je jasné že tahle holka není silná jen v jízdě na prkně.

1. Gabriela Soukalová
A jako poslední je další jméno, které by měl každý znát. Není jím nikdo jiný než sexy Gabriela Soukalová, která je prostě tak moc pěkná, že se ani nechce věřit, že je vrcholový sportovec. Pokud jí vidíte přímo v závodu, přijde Vám, jako by nějaká modelka rozhodla otestovat své nové běžky. Avšak i tato kráska do toho umí pořádně šlápnout a díky tomu si přivezla stříbrnou medaili z její disciplíny biatlonu.

 

Read more

Local News