Ty nejlepší zážitky pro muže: pivní lázeň, škola smyku, …

Share

Nevíte jak se odreagovat? Vedete nudný stereotypní život plný práce? Pojďme se společně podívat na možnosti vypuštění „páry“. Jaké jsou nejprodávanější a tím pádem nejvyhledávanější zážitky?

Škola smyku

Každý správný řidič by měl zvládat své auto. A to nejenom při klidné jízdě, kdy je to samozřejmostí, ale i při nějakém nebezpečnějším manévru či dokonce ve smyku. Tento kurz je stavěn právě pro tyto situace. Instruktor vás teoreticky seznámí se základními technikami a reakcemi v krizových situacích. Následuje praktické cvičení, kdy si můžete na různých plochách vyzkoušet vše, co vás může na silnici potkat. Ať už smyk při jízdě z kopce nebo smyk předních a zadních kol na různých plochách.

Celková cena tohoto zážitku se pohybuje od 4 – 6 tisíc v závislosti na lokalitě a vybavení cvičiště.

Pivní lázně

O něco více relaxačním zážitkem jsou pivní lázně. Při této pivní proceduře se můžete většinou těšit na masáž, pivní lázeň, při které můžete konzumovat pivo podle své libosti – a ani nevadí, když se jím polijete. Voda, ve které se budete koupat je obohacena o kvasnice, chmel nebo sladový šrot a má teplotu 35°-37°C.

Po koupeli je součástí zážitku půlhodinová relaxace na lůžku z ovesné slámy, při které se tělo uvolní. A konečný výsledek? Uvolnění svalů, prohřátí kloubů a celkové zvýšení obranyschopnosti.

Cena se pohybuje od 1-5 tisíc podle doplňkových služeb, které mohou zahrnovat například saunu nebo noc v hotelu a samozřejmě podle lokality.

Vyhlídkový let

Co trochu adrenalinu? Pro odvážlivce, kteří se nebojí létat, se nabízejí vyhlídkové lety. Jednou z nejžádanějších tras vyhlídkových letů v letadle je Praha – Karlštejn, při kterém vzlétnete z Letňanského letiště a hodinovým letem se podíváte na jih od Prahy, do krásného Karlštejna.

Možná o něco zajímavější může být let horkovzdušným balonem. Nejen, že můžete pomáhat v předletových přípravách, ale máte i více času se kochat krajinou, nad kterou prolétáte. Žádné hučení motorů, pouze krásný výhled. Takový let trvá zhruba hodinu a uletíte vždy v závislosti na rychlosti větru. Obvykle je to 10-15 km.

K dispozici jsou balony po celé České republice. Nejzajímavějším letem pak může být let nad Českým Krumlovem, Českým rájem nebo nad Prahou. Cena letu v balonu se pohybuje od 6-9 tisíc.

Veškeré zážitky se dají koupit i jako dárkové poukazy, které mohou být dobrým dárkem na Vánoce.

Read more

Local News