Top 5 nejpádnějších důvodů, proč nosit bambusové tričko do gymu i do práce

Share

Chcete se cítit dobře v posilovně i na pracovní poradě? Ať se potíte kvůli zvedání činky nebo je viníkem stres, bambusové tričko zápach zneutralizuje a pot odvede z pokožky těla pryč. To je však jen jeden z důvodů, proč tričko z bambusu nosit!

Už dávno nežijeme v dobách, kdy se bylo běžné mýt a měnit své prádlo jednou za měsíc. Dnes je hygiena klíčem k úspěchu v soukromém i profesním životě, a jelikož se moderní chlap potí stejně jako jeho předkové, je funkční bambusové prádlo nutností.

Oblečení z bambusu nabízí svému nositeli nevídané vlastnosti. Čtěte 5 nejpádnějších důvodů, proč bambusové tričko ve své skříni mít!

Nebudete smrdět jako tchoř

Asi těžko ovlivníte, to jestli se potíte, ale můžete měnit intenzitu zápachu, který je s pocením u mužů spojen. Bambusové vlákno má tu vlastnost, že dokáže účinně zneutralizovat smrad i při dlouhodobém nošení. V praxi to znamená žádné obavy ze zvednutí rukou nad hlavu po náročném tréninku nebo dlouhé pracovní poradě.

Buďte jako panda!

Funkčních materiálů je samozřejmě celá řada, ale většina z nich jsou syntetická (umělá) vlákna. Otázkou je, proč vymýšlet vymyšlené? Řešení má sama příroda v podobě bambusu! Tato tropická dřevnatá rostlina je uvnitř dutá a povrch tvoří množství mikrospár a otvorů, díky tomu je bambusový materiál tak prodyšný. Zvládne pojmout a odvést až 4x více vlhkosti než bavlna.

Panda ví, co je dobré. Až si obléknete bambusové tričko, budete to vědět i vy!

Kýchání, škrábání a vyrážku přenechte jiným

Bambusový materiál přezdívaný také jako Smart Fiber (chytré vlákno) toho umí opravdu hodně. Zmínit můžeme schopnost:

bambus-11– rychle schnout

– udržet si barvu a vydržet 3x déle než bavlna

– nemačkat se, nesrážet se

– být stále měkké a jemné

– nezatěžovat životní prostředí ani zdraví člověka

Za jedinečné ale považujeme antibakteriální a antimykotické vlastnosti, jenž jsou dané přírodní složkou Bamboo Kun. Ta na sebe vzala roli zabijáka, který zlikviduje všechny plísně, houby a bakterie.

24 hodin po použití oblečení je zničeno 94% bakterií! Není divu, že alergici tolik pasou po bambusovém oblečení!

V bambusovém opojení 365 dní v roce

Bambusová trička nejsou sezónní záležitostí. V létě se na kůži nelepí, v zimě příjemně hřejí. Roční období zkrátka nehraje roli, oblečení z bambusu můžete použít na sportovní, pracovní aktivity i běžné příležitosti.

100% spokojenost za výhodnou cenu

Bambusová móda vás bude bavit! Spolehnout se budete moct na kvalitní provedení, ploché švy, anatomicky tvarované střihy. Na výběr máte bambusové tričko s dlouhým nebo krátkým rukávem, v různých barevných provedeních.

Dost řečí, běžte a aktuální nabídku si prohlédněte na www.bambusova-moda.cz

Read more

Local News