Top 10 První lidé, kteří se připojili na Facebook

Share

Jak jistě všichni víme, Facebook začal v České republice působit od června 2008. Masivní nárůst registrovaných uživatelů zaznamenal o rok později. Facebook byl založen již v roce 2004. Ponořili jsme se do historie a podle ID profilu jsme pro vás dohledali vůbec první registrované uživatele. Zde jsou.

1. Mark Zuckerberg

Kdo jiný by se mohl na tuto sociální síť připojit první, než její zakladatel. Mark Zuckerberg, dnes již druhý nejmladší miliardář, jehož majetek se odhaduje na 18 miliard USD, stihl napsat hlavní kód stránek Facebooku za necelé dva týdny. To vše za monitorem svého počítače v jedné místnosti.

 

2. Chris Hughes

Chris Hughes byl spolubydlící a spoluzakladatel Facebooku.

 

3. Dustin Moskovitz

Taktéž spolubydlící a kolega Zuckerberga, nyní vlastní 6% podíl na Facebooku a jeho majetek je zhruba 3,5 miliardy USD. Dustin je nejmladší miliardář na světě, a to díky tomu, že je o osm dní mladší než Zuckerberg.

 

4. Arie Hasit

Hasit je první uživatel Facebooku, který není spoluzakladatel. Je to přítel Davida Hammera a spoluzakladatele Chrise Hughese.

 

5. Marcel Laverdet

Pravděpodobně první člověk, jenž nebyl studentem Harvardu. Je to blízký kamarád Chrise Hughese i Marka Zuckerberga.

 

6. Soleio Cuervo

Přítel Marcela Laverdeta.

 

7. Chris Putnam

Putnam je druhý člověk připojený na sociální síť, který nebyl studentem Harvardu. Byl také jedním z prvních, kteří pomáhaly programovat Facebook.

 

8. Andrew MacCollum

MacCollum byl se Zuckerbergem ve stejné třídě.

 

9. Collin Kelly

10. Mark Kaganovich


 

Read more

Local News