Top 10 Největší metrosexuálové světa

Share

Označení metrosexuál je vnímáno, jako něco negativního. Je to přehnaná péče muže o svůj zevnějšek. Možná právě to jim ubírá na mužnosti a přidává v peněžence.

10. Miro Šmajda

V naší desítce nechybí ani tento Slovák, který se nejvíce proslavil ve zpěvácké show na Nově – Česko hledá SuperStar, kde skončil druhý. Stačí se podívat na jeho hřívu a hned Vám bude jasné, proč je právě v této Top 10.

9. Lenny Kravitz

Lenny Kravitz, známý zpěvák, pečuje o svůj zevnějšek více, než je zdrávo. 2x týdně navštěvuje svého osobního kadeřníka, 3x týdně posilovnu, 2x týdně kosmetický salón včetně masáží. Sám o sobě také tvrdí, že je nejhezčí muž na světě.

8. Orlando Bloom

Hvězda trilogie Pána prstenů (kde si zahrál roli Elfa Legolase) či prince Parida v Tróji se svojí metrosexualitou vůbec netají, prý ještě nikdy neměl přítelkyni, která by u zrcadla strávila více času než on.

7. Neymar Da Silva

Novodobá fotbalová hvězda brazilského Santosu, pečuje o svůj zevnějšek více, než je obvyklé, při pohledu na jeho vypracovaný účes mnohým spadne brada.

6. Kevin Prince Boateng

Na hřišti „drsňák“, v civilu metrosexuál první třídy, to je Kevin Prince Boateng. Podle jeho vlastních slov jediné, co dělá, kromě fotbalu během týdne, je navštěvování kadeřníka, kosmetických středisek, sauny, solária a posilovny.

5. Justin Bieber

Páté místo patří po právu americkému idolu všech teenagerů Justinu Bieberovi. Tento milionář se přiznal, že si každý den před spaním aplikuje dámské kůry jak na pleť, tak na vlasy. Za oblečení týdně utrácí v přepočtu přes 70 000 Kč a mezi jeho denní koníčky patří návštěva solária.

4. Zac Efron

Gay prý není, i když na první pohled byste to určitě nepoznali, nejčastěji totiž nosí růžové ohozy a bez nalakovaných vlasů nejde ani s košem.

3. David Beckham

Slavný fotbalista, ale ještě slavnější model to je David Beckham, který se v mládí proslavil v týmu Manchester United. V současnosti patří mezi nejbohatší celebrity světa. Jeho poslední kolekce reprezentovala značku Armani.

2. Chace Crawford

Hvězda seriálu Gossip Girl (Super drbna) Chace Crawford patří bezesporu mezi největší metrosexuály, což ani on sám neskrývá. Umí hodit tak smutné a prosící oči, že je těžké mu odolat. Sází na styl oblékání známý v Americe jako „preppy style“.

1. Cristiano Ronaldo

Kdo jiný by měl být na pomyslném vrcholu metrosexuálů, než fotbalový mág Cristiano Ronaldo. Bývalá hvězda Manchesteru United (v současnosti působí v Realu Madrid) je naprostý příklad toho, jak má pravý metrosexuál vypadat. Myslím, že rozepisovat dále nemá cenu, každý Ronalda zná. Mimo jiné je to totiž nejlepší fotbalista planety.

Read more

Local News