Top 10 Krásné ženy, které se narodily jako muži

Share

Pohlaví se dají měnit z jedné strany na druhou. V článku Top 10 Pohledných mužů, kteří se narodili jako ženy jsme vám představili proměnu z ženy na muže. Díky jeho úspěchu jsme se rozhodli zpracovat i opačný případ, tedy přeměnu z muže na ženu.

1. Malika

Malika je vůbec první Indka, která se účastnila Miss International Beauty Queen. Malika se narodila jako muž a po několika procedurách a operacích se nakonec proměnila v ženu. Je to vzdělaná žena, vystudovala v oblasti hotelového managementu a stravování.

2. Roberta Close

Roberta Close je transsexuální žena z Brazílie. V sedmnácti letech si potají píchala injekce s ženským hormonem a oblékala se do ženského oblečení. Pózovala také pro magazín Playboy a vyhrála Miss Gay Brazilia. Nyní je šťastně vdaná za Švýcara Rolanda Granechera.

3. Caroline „Tula“ Cossey

Je to vůbec první transsexuální žena, která pózovala pro Playboye. Objevila se také ve filmu James Bond. Tento původně muž, doopravdy vypadá nejvíce jako žena. Je to způsobeno Klinefelterovým syndromem. Prošla hormonální terapií, operací prsou a vše zakončila v prosinci 1974.

4. Isis King

Isis King začal svou kariéru v roce 2005 jako módní návrhář. V roce 2009 podstoupil sérii operací, které ho předělaly na ženu. Isis se objevila i na obálkách známých módních magazínů jako jsou Seventeen Magazine, Out Magazine a mnoha dalších.

5. Chamila Asanka

Chamila Asanka je známá pod přezdívkou Chami. Při pohledu na ní vás vůbec nenapadne, že by se mohla narodit jako muž. V tomto módním odvětví je poměrně nováček, uvidíme, co se z ní vyklube. Dítě to nebude.

6. Florencia De La V

Tato argentinská herečka je velice talentovaná a zapálená do módy. Už v 17 letech se její nadšení projevilo způsobem, jakým se oblékala. Později se dostala na Univeristy of Design and Fashion. Svým hereckým výkonem poctila diváky v tzv. mýdlové opeře. Florencia si vzala Pabla Goyocochea a mají spolu dvojčata.

7. Lea T

Je až neuvěřitelné, že Lea T se zařadila na 42. místo mezi nejkrásnější modelky světa. Narodila se původně jako muž brazilskému fotbalistovi Toninhu Cerezovi. V roce 2011 pak podstoupila operaci a toho samého roku byla oficiálně jmenována ženou.

8. Sirapassorn Atthayakorn

21 letá dáma byla korunována jako Miss International Queen 2011. Její krása byla uznána všemi porotci, přičemž byla odměněna 10 000 dolary a mnoha hodnotnými cenami.

9. Claudia Charriez

Kdyby Claudia nebyla jako druhá v tomto žebříčku, určitě byste po ní hned skočili. Narodila se v roce 1982 a už v 16 letech začala s modelingem. Dokonce se dostala mezi semifinalisty v America’s Next Top Model v roce 2006, bohužel byla diskvalifikována. Později se jí ujala modelingová agentura Janice Dickinson pro kterou pózuje jak v mužském, tak ženském oblečení.

10. Andrej Pejic

Andrej Pejic je docela sexy, kdo by to řekl, ale má docela dobrý pohled. Narozený v roce 1991 v Bosně a Hercegovině začal celkem úspěšnou kariéru. Má totiž tělo, na které je možné hodit jak pánské tak dámské oblečení. Andrej se dostal na 98. místo ve 100 nejvíce sexy ženách světa v magazínu FHM a na 18. místo v žebříčku models.com.

Read more

Local News