Top 10 Jídla, která zvyšují libido

Share

Už dávno se jídla používala pro zvýšení sexuální touhy. Ale nevědělo se, proč takto působí. Nicméně dnes už známe chemické procesy v těle a způsob jejich ovlivňování. Pojďme se podívat, jakým způsobem mohou jídla zvyšovat libido.

1. Celer

Celer možná není to první jídlo, na které si vzpomenete, když se řekne sex. Ale je to až neuvěřitelný zdroj sexuální stimulace. Je to díky hormonu androsteronu, který se bez zápachu vylučuje mužským pocením a ženu dobře naladí.

Jak si užít toto jídlo: Celer je nejlepší syrový.

 2. Syrové ústřice

Toto je jedno z klasických „sexuálních jídel“. Ústřice mají hodně zinku, který podporuje produkci spermatu a testosteronu. Obsahuje také dopamin, hormon, který je znám pro zvýšení libida. Ústřice svým kluzkým povrchem připomínají ženskou vagínu, proto Vás dostane do dobré nálady.

Jak jíst toto jídlo: Abyste se zbavili nečistot a bakterií, umyjte skořápku. Otevřete a vložte do ledu, vymáčkňete čerstvý citrón a nakapejte na ústřici. Dobrou chuť.

3. Banány

Banány obsahují enzym bromelain, který, jak se předpokládá, zvyšuje libido u mužů. Navíc jsou dobrá zásobárna draslíku a vitamínu B jako riboflavin, které zvyšuje celkovou energičnost organismu.

Jak si užít toto jídlo: S banánem se dá dělat hodně věcí. Jednak je výborný rozmixovaný s mlékem (jako banánový koktejl) nebo obalený v čokoládě se šlehačkou.

4. Avokádo

Aztékové nazývali avokádo „strom varlat.“ Skutečně, když se na toto ovoce podíváte, jistá podobnost tam je. Obsahuje vitamín B6 (který zvyšuje produkci mužských hormonů) a draslík (ten zase pomáhá regulovat ženskou štítnou žlázu). Tyto dva efekty napomáhají zvýšit libido.

Jak si užít toto jídlo: Hruškovité avokádo rozpulte, naberte prsty a už si jen vychutnávejte.

5. Mandle (nebo oříšky)

Mandle jsou základní zdroj esenciálních mastných kyselin. Ty jsou důležité pro správnou produkci mužských hormonů. Navíc jejich vůně vyburcuje vášeň žen. Zkuste koupit několik mandlových svíček, uvidíte, jaký to bude mít účinek.

Jak si užít toto jídlo: Jezte syrové (bez přidané soli nebo cukru) nebo rozdrťe čerstvé mandle do salátu, čímž získáte energii, kterou potřebujete.

6. Mango, broskve a jahody

Co může být více náruživého než ponořit svoje zuby do vlhkého, lepivého ovoce? Může to krásně posloužit jako předehra. Co takle jezdit partnerce po bříšku jahodou, kterou pak společně sníst?

Jak si užít toto jídlo: Mango oloupejte, nakrájejte na plátky, zakulaťte a představivost už nechám na Vás.

7. Vajíčka

Ačkoli vajíčka nejsou moc jídlo na hraní (jako třeba jahody), obsahují hodně vitamínu B6 a B5, díky nimž pomáháte zvládat stres a upravují hladiny hormonů v krvi. Vajíčka jsou symbolem plodnosti a zrození. Někteří lidé jedí syrová vajíčka těsně před sexem, aby zvýšili své libido a navodili pocit maximální energie.

Jak si užít toto jídlo: Dejte si k tomu nějaký kaviár, trochu šampaňského, nebo si vajíčka uvařte natvrdo.

8. Fík

Je v nich hodně aminokyselin, o kterých se říká, že zvyšují libido a znásobuje sexuální výdrž. Navíc čerstvý fík a jeho sladkost se svěží chutí probudí ve Vaší partnerce skryté vášně.

Jak si užít toto jídlo: Nakrmte ji několika čerstvými fíky a sledujte, co to s ní udělá.

9. Játra

Játra jsou dobrým zdrojem glutaminu – které zlepšuje Váš imunitní systém. Doopravdy mohou úspěšně zvýšit slabou sexuální touhu. Není to zrovna moc „sexy“ jídlo, ale jestli je přidáte do svého jídelníčku, Vaše tělo i Vaše slečna Vám poděkují.

Jak si užít toto jídlo: Osmažte játra na pánvičce s cibulí, kořením a olivovým olejem.

10. Česnek

Možná budete potřebovat balíček žvýkaček pro zahnání smradu z pusy, ale nebojte se. Česnek obsahuje allicin, který zvyšuje tok krve do pohlavních orgánů. Jestliže nemůžete zápach česneku vydržet, kupte si výtažek v kapslích.

Jak si užít toto jídlo: Dobře, je tu jistá možnost že si jeho konzumaci neužijete. Proto je pravděpodobně lepší si koupit již zmíněné kapsle.

Bonus: Čokoláda

Vedle toho, že čokoláda je nejjistější způsob jak dostat ženu tam, kam chceme je to, že obsahujej teobromin, který je velmi podobný kofeinu. Také obsahuje fenylendiamin, který navozuje pocit zamilovanosti. Takže pokud se Vaše slečna po konzumaci čokolády bude cítit dobře, je v tom nějaká věda.

Jak si užít toto jídlo: Existuje mnoho způsobů, jak si dopřát chuť čokolády. Doporučuji to zkombinovat s některým jiným ovocem, nabuzujícím libido. Budete příjemně překvapen, jak tato celá „chemie“ působí.

Read more

Local News