Top 10 Jak splnit ženské touhy a být dobrý milenec

Share

I přestože je známým a ověřeným faktem, že 10-20% žen o sex vlastně vůbec nestojí a většinou ho přetrpí jen kvůli partnerovi, společenským konvencím či „kvůli dětem“ (aby jim neodešel tatínek), je tu ještě nadpoloviční většina, krásných 80%, které po sexu touží a jejich touhy, pánové, nejsou nesplnitelné.

1. Pomalu

Chce to kompromis. Muži se většinou rychle rozpálí a rychle vychladnou, ženy to mají naopak. Sice se dlouho zahřívají, ale za to vydrží dlouho. A proto dejte své partnerce čas a zažijete i vy opravdu sex se vším všudy. Ženy nesnášejí, když ,,to“ musí stihnout před zprávami, před fotbalem, před večeří, před odchodem do práce atd. A proto spojte své středy zájmů, udělejte si čas, příjemnou atmosféru a uvidíte, jak svou ženu potěšíte.

2. Předehra slovy

Ano, připojte k polibkům a hlazení něžná slůvka, slova plná pochopení. Nebo naopak slova roztouženosti a chtíče. Řekněte to pravé, záleží na typu partnerky, asi každý ví, zda má doma romantičku či dračici. A možná by nebylo na škodu občas tyto role prohodit.

3. Líbejte

Líbejte a nepřestávejte. Bez líbání ženám přijde sex neosobní. Dokonce 3% žen dosáhnou vyvrcholení už při líbání. Tento fakt způsobuje pozitivní reakce mezi jazykem a mozkovým centrem, díky které ženy líbání tak příjemně prožívají.

4. Objevujte

Nelze tvrdit, že tento bod platí pro všechny ženy, ale dost z nich nenávidí větu: „Miláčku, jak to chceš?“ Neznamená to pro ně, že jste tak pozorný, jako spíše líný hledat a poznávat ženské tělo. Ženy vám nechtějí vše vysvětlovat do detailů a jsou zklamané, že nemáte svou vlastní fantazii.

5. Orgasmus nemusí být

Nedávejte si přehnané cíle, nevyžadujte ho, nedělejte ze svých žen herečky. Většina žen, aby svému muži udělala radost, předstírá orgasmus. Ale to je přeci úplná hloupost. Berte v potaz, že ženě se sex s vámi líbil, bylo jí příjemně, vše proběhlo tak jak mělo ke spokojenosti všech. To, že neměla orgasmus, není vlastně nic zvláštního, pravidelně ho má pouze 33% žen.

6. Ne tvrdě

Natáhněte levou ruku a pravou do ní asi minutu tlučte, tam a zpátky, tam a zpátky. Bude vám to příjemné? Ne. A tak se cítí žena, když pouze přirážíte. Buďte něžnější, používejte i své ruce a prsty.

7. Na velikosti ženě nezáleží, na výkonu ano

Nikdy vám žena neřekne, že jí nevyhovuje délka vašeho penisu. Takže můžete vyhodit metry, chlouba tímto směrem nepadne na úrodnou půdu, to může fungovat pouze mezi vámi a vašimi přáteli. Ženu uspokojíte kvalitní ,,prací“ nikoli číslem. Takže buďte prostě a jen pozorní a přítulní.

8. Smysly

Ženy na rozdíl od mužů neuspokojí jen pohled na nahé tělo. Ženy využívají všech svých smyslů. Nejvíce však čichu, proto ke své mužné vůni nezapomeňte na parfém či toaletní vodu. Chuť dokáže zkazit i vaše strava před sexem, proto si dávejte pozor, co jíte. Vám to možná před pár hodinami chutnalo, partnerce však ve změněné podobě nemusí.

9. Klitoris a prsa

Staré známé, všemi komentované. Nemyslete jen na své uspokojení, kterého jistě dosáhnete, ale pro splnění tužeb partnerky se zaměřte na dráždění klitorisu a stimulaci prsou. A vaše žena bude v sedmém nebi.

10. Překvapení

Překvapte. Romantickým gestem, květinou či dopisem. Pozváním na večeři, do kina, divadla atd. Tvůrčím nápadům se meze nekladou. A protože mají ženy sex spojeny s láskou, všechno to se jim v hlavě propojí a budou ohromeny a blaženy.

Read more

Local News