Top 10 Jak dostat ženu do postele

Share

Chcete se dostat se ženou do společného brlohu? Nevíte jak na to? Zeptali jsme se přímo žen, co na ně platí. Jaké taktiky použít při pokusu dostat ženu tam, kam chceme – do postele.

1. Prostě si o sex řekněte

Tím, že nebudete chodit kolem horké kaše, nebudete dotyčné lidově řečeno mazat med kolem pusy, pro ni můžete být výjimečný a neodolatelný v záplavě rádoby ctitelů. Využijte něčeho tak prostého jako je upřímnost. Chcete sex, tak si o něj řekněte. Možná se budete divit, kolik žen je naladěno na stejnou vlnu jako vy a touží si prostě a jen užít. Nejjednodušší je samozřejmě prostředí, kde se podává alkohol, ale můžete být i více kreativní. Zkuste to i jinde.

Je to ideální a také nejrychlejší metoda pro někoho, kdo nechce víc než jen jednu noc. Neslibujete lásku, neoblbujete řečičkami, jdete si za svým. A nemusíte mít černé svědomí. Úskalím je, že jen tak přijít a říct, co máte ,, na srdci“ ,,neumí každý. Je potřeba notná dávka sebevědomí anebo charisma. Ale také ochota přijmout odmítnutí.

2. Nebýt v křeči

Ano. Buďte sami sebou. Říkejte, co si myslíte, smějte se tomu, co vám přijde vtipné. Oblečte se tak, jak to vyhovuje vám atak dále. Prostě buďte svoji. Čím méně totiž budete v křeči, tím více budete pro opačné pohlaví sympatičtí. Buď se zalíbíte a vyjde to, anebo to vyjde jinde, protože každému se líbí něco jiného. Holky mají rády individualitu.

3. Nic nového pod sluncem. Alkohol a naivky

S alkoholem, jak je známo, mizí zábrany. A proto pokud dívce koupíte drink, dva anebo raději více, máte o zábavu celkem jistě postaráno. Nehledě na to, že čím mladší bude, tím bude pravděpodobně i naivnější. A pak stačí opravdu málo. Trochu slabošské, ale funguje to. Jen nepijte i vy, anebo alespoň ne tolik. Sami jistě dobře víte, jak by to dopadlo.

4. Trik se sportem

Pokud sportujete, ať už jako profesionál třeba některých z těchto sportů nebo jako amatér běžte si s dívkou zaběhat nebo jinak zasportovat a potom tvrďte, že vám doma neteče voda a tudíž se nemáte kde umýt. Dívky bývají čistotné, určitě vás ve štychu nenechají. Nemusí to skončit jen v posteli. Velmi originální, s tělem plným svalů to určitě vyjde.

5. Sweet metoda

Stará, dobrá. Pokud jste ukecaní, nedělá vám problém sypat lichotky z rukávů a příliš se nečervenáte, je to pravé ořechové pro vás. Existuje jisté procento dívek, které i přestože tuto metodu znají a prohlédnou ji během několika sekund, hned jak prohodíte:,, Máš tak krásné oči“, stejně podlehnou. Je zkrátka příjemné poslouchat klady bez záporů, cítit se příjemně.

6. Poslouchám, ale neslyším

Jednoduše buďte trpělivý. Sedněte si a poslouchejte (můžete to klidně pouštět druhým uchem pryč). Každá se občas potřebuje vypovídat a možná právě vy budete ideální posluchač, který když vhodně kývne či se bude soucitně dívat, dostane na konci večera odměnu od světem nemilované.

7. Staromódní romantik

Netradiční metoda pro ty, kteří se nechtějí vázat a kteří mají přeci jen duši ,,romantika“. Složte báseň přímo pro ni. Sexuální námět výhodou. Vezměte dívku na nějaké pěkné místo, vytvořte atmosféru vhodnou k přednesu a večer je váš.

8. Filmy

Jakmile dostanete dívku do postele, i když jen na film, máte téměř vyhráno. Víceméně začínáte cílem. Jdete odzadu. Ale stačí už jen pár dotyků a pokud dotyčná chce, není potřeba dále popisovat.

9. Nezadaní kamarádi

Choďte ve skupince a rozdělte si role. Jeden kupuje drinky, druhý baví, třetí je sympaťák s plachým pohledem. Udolávejte společnými silami. Můžete skončit ve skupině, anebo se v této pomoci (jako parta kamarádů) můžete střídat po týdnech. Je to zábava, trochu sport a každý si přijde na své.

10. Když dívka nechce, bohužel nezmůžete nic.

Je to jasné jako facka. Pokud dívka nechce, můžete se postavit třeba na hlavu a body 1-9 vám budou k ničemu. Ale nezapomínejte, že připraveným štěstí přeje.

TIP: Víte, jak se zabodovat u fitnesačky, pařmenky, pejskařky či domácí puťky? Přečtěte si detailní návod jak dostat holku do postele. Popsané metody jsou osvědčené 😉

PS.

Domů na život chceme – hodné, milující, věrné, tolerantní. Takové, před kterými můžeme chodit v teplácích, být nemocné, samy sebou.
V posteli však chceme – dravé, výkonné, s kvalitní výbavou a krásným tělem;)

Read more

Local News