Top 10 Extrémní, ale originální tetování, které jste ještě neviděli

Share

Co vede lidi k tomu, že se nechají potetovat? Přesvědčení nebo názor? A co teprve, když je tetování praktické, například zakryje mužům holou lebku, nebo si uděláte ze svého pahýlu delfína? Pojďte se podívat na extrémní případy tetování.

10. Tetování delfína

Muž, který přišel o ruku při nehodě, si nechal na pahýl, který mu zbyl, vytetovat hlavu delfína. 33 letý Heine Braeck přišel o pravou ruku při železniční havárii. Všiml si však, že jeho zbytek ruky má tvar delfíní hlavy. Proto požádal bulharského umělce Valia Ska, aby ho zkrášlil.

tetování delfína místo ruky

 

9. Vlasové tetování

Dělá vám problém vypadávání vlasů? Zapomeňte na transplantace nebo dokonce klonování! Anglická vlasová klinika přišla s perfektním nápadem. Proč vlasy holohlavým mužům nevytetovat? Geniální! Celá procedura trvá okolo 3 hodin a máte nové vlasy.

tetování místo vlasů

 

8. Tetování do oka

Pro otrlé a nebojící se bolesti je možnost si nechat malými jehličkami dloubat do oka. 

tetování do oka

 

7. Tetování pod nehet

Další příklad extravagantního tetování je pod nehet. Myslím, že tato metoda musí docela bolet. Na obrázku vidíte výtvor Johna z Holdfast Tattoo Company v Atlantic City.

tetování pod nehtem

 

6. Tetování bílým ikoustem

Tetování bílým inkoustem je nový trend, který se velice rychle rozšířil. Výsledek tetování je matné, téměř neviditelný obrazec.

tetování bílým inkoustem

 

5. Potetované orgány

Tetování orgánů bylo dříve používáno při transplantacích, aby bylo zajištěno, že pacient dostane správnou součástku. Nyní se z toho stalo umění.

potetované orgány

 

4. Černá hlava

Chlapík se nemohl rozhodnout, co si na hlavu vytetuje. Proto si ji nechal pokrýt celou.

černá hlava od tetování

 

3. Občanka na zádech

V Anglii si nechal muž potetovat záda svými údaji z občanky. Má to jednu výhodu – nemusíte už občanku nosit a před policajty stačí sundat triko.

občanka na zádech

 

2. Kontrola cukrovky

Kontrolování hladiny cukru v krvi může být někdy těžké. Proto se v Massachusetts vyvíjí inkoust, který bude měnit barvu podle hladiny glukózy v krvi. Nanotechnologický inkoust by mohl diabetiky varovat před hyper nebo hypo glykemií. 

kontrola cukrovky

 

1. Sněhurka a sedm trpaslíků

Hodně dětí miluje pohádku od W. Disney Sněhurku a sedm trpaslíků. Annfaye Kao (27 let z Taiwanu) tato láska vydržela do dospělosti tak, že si tímto motivem nechala potetovat celá záda.

potetovana zada trpaslíky
 

Read more

Local News