Tohle musí umět každý chlap – Jak se dostat z rozchodu?

Share

Rozešli jste se s přítelkyní, ale nějak se vám ji nedaří pustit z hlavy? Utápíte svůj žal ve skleničce s whisky, o nějaké pracovní morálce nemůže být řeč? Už to trvá moc dlouho a na lepší časy to zatím nevypadá? 

Pak berte tento článek jako radikální zásah a pomoc, protože my chlapi prostě musíme držet při sobě!

Tohle vám pomůže překonat rozchod!

Z hlavy ji vymazat tak snadno nejde, ale z kompu a telefonu ano! I když to telefonní číslo se bude hodit, třeba si vzpomenete, že jste si u ní něco nechali. Společné fotky si vypalte nebo dejte na flashku a tu pak zakopejte, nebo lépe dejte do opatrovnictví svého kámoše. Až to přebolí, budete mít zase fajn vzpomínky.

Samozřejmostí by mělo být vymazání na fb a jiných sociálních sítích. Vážně vám nepomůže sledování toho, jak je happy s tím novým frajerem!

Nechoďte na místa, která vám ji připomínají. Najděte si jinou restauraci, jiný bar.

Natočili jste spolu sex tape? Máte sbírku jejích naked foto? Ne, aby vás napadlo si nad tím honit. Naopak si naordinujte klasické péčko nebo rovnou návštěvu bordelu.

Vyrazit klín klínem je způsob, jak přežít rozchod. Máte svou Vendulku utěšitelku

Nepodlézejte, nepiště jí, nestůjte pod oknem, neotravujte jí citovými výlevy. Ona o vaše “miluju tě“ nestojí!

Nestojí ani o své věci, nekompromisně je vyhoďte!

Najděte si rychle náhradu a nové koníčky. Sex a nové záliby vás odpoutají od citového trápení. Zkuste nový sport – teď jsou v kurzu bojové sporty, vymlaťte ze sebe svůj vztek!

A konečně, uvědomte si, že krásných žen je tolik! Naskočte zpět do víru flirtování, balení a užívání si!

Read more

Local News