Tipy na dárky pro ženy

Share

Výběr vánočních dárků není zrovna snadnou záležitostí. Zejména při nakupování dárků pro ženy je zapotřebí zapojit kreativitu ve spojení s originalitou a zároveň se zaměřit na praktičnost a potřebnost dané věci. Zde je několik tipů, jak drahým polovičkám udělat radost pěkným dárkem.

Věčná kosmetika

Ačkoliv se může zdát, že kosmetika je tradiční a velmi častý dárek, nutno zmínit, že pokud se jedná o kvalitní kosmetiku, rozhodně potěší každou ženu. Dobré je, zjistit si oblíbené značky kosmetiky a poté již nebude velkým problémem vybrat z nespočetného množství to, co by se mohlo líbit obdarované. Kosmetika se v domácnosti určitě neztratí.

Praktický dárek – oblečení

Jak se často říkává, oblečení není nikdy dost. A v případě žen toto tvrzení platí dvojnásob. Výběr oblečení někomu jinému však patří mezi nejtěžší rozhodnutí a je to poměrně velký risk. Strefit se do oblíbených barev, materiálů, velikostí a celkového stylu oblékání je velice složité. Můžete však zvolit méně náročnou variantu ve formě různých módních doplňků jako např. pěkný šátek, šálu nebo vybrat kvalitní kabelku.

Udělejte radost šperkem

Pokud se rozhodnete dát své přítelkyni, manželce, dceři či mamince pod stromeček šperk, rozhodně tím nemůžete nic zkazit. Opět platí pravidlo, že je potřeba nejprve zjistit, zda by byl vhodnější náramek, řetízek, náušnice či prstýnek a také neopomenout zvážit materiál a velikost šperku. Pěkným dárkem mohou být také elegantní náramkové hodinky.

Věci do domácnosti co se neztratí

Nemusí se nutně jednat pouze o kuchyňské nádobí, existuje mnoho dalších menších spotřebičů, které ženy uvítají s otevřenou náručí. Mezi takové může patřit např. žehlička na vlasy, fén nebo další různé vysoušeče. Mnoho žen věnuje velkou pozornost právě úpravě svých vlasů a takovýto dárek by je zajisté potěšil. Nyní je k zakoupení i mnoho specifických fénů s kartáčem na vlasy či s narovnávacím hřebenem. Za povšimnutí stojí např. výrobek značky Rowenta CV8655. Jedná se o vysoušeč vlasů se speciálním nástavcem Roorlifter pro větší objem vlasů od kořínků.

Kniha či CD pro chvíle pohody

Potěšit může také čtivá kniha od oblíbeného autora či hudební CD. Velkou radost můžete udělat svým známým (nejen ženám) také zhotovením fotoknihy. Fantazii se meze opravdu nekladou.

Darujte zážitek

V neposlední řadě můžete někoho potěšit poukazem na masáž, luxusní večeři, poukazem na projížďku parníkem či máte možnost darovat poukaz na nafocení profesionálních fotografií v ateliéru. Stejně tak seskok padákem, bungee jumping a další adrenalinové sporty mohou někomu udělat velkou radost a zapsat se do jejich paměti. Ne však každý je příznivcem adrenalinu a více než seskok z letadla uvítá klidnou večeři s dobrým jídlem.

V dnešní době je opravdu z čeho vybírat a máte tak možnost sehnat takový dárek, který se bude pod vánočním stromečkem vyjímat. Proto dobré nápady a hodně štěstí při výběru!

Read more

Local News