Tipy na letní pneumatiky pro rok 2017. Jaké obuje váš vůz?

Share

Čas na přezutí pneumatik se opět blíží. Jestli vaše aktuální sada již nemá tak kvalitní vzorek, zamyslete se nad výběrem nové. Z jakých novinek můžete volit a co všechno nabízí? Vyberte pro svého čtyřnohého mazlíka to nejlepší a uvidíte, že vám to vrátí skvělými jízdními vlastnostmi.

Nokian Rockproof pro požitek z offroad jízdy

Ideální do tvrdých podmínek, kdy potřebujete extrémní odolnost. Finská značka si připravila pneumatiky s výjimečně pevnými aramidovými bočnicemi v kombinaci se speciální směsí pro celkovou odolnost proti propíchnutí. Dezén vypadá velmi esteticky a dokonale zapadne na pořádný offroad. Kvalita pneumatik byla při testech prověřena těžkými podmínkami při jízdě v lomech a dolech.

Pirelli P ZERO Corsa pro rychlou sportovní jízdu

Novinkou pro letošní rok od firmy Pirelli jsou pneumatiky vycházející z technologií využívaných při motoristických závodech. Můžete se tak těšit na skvělou odolnost a velmi dobré jízdní vlastnosti při vyšších rychlostech. Tento model je ideální pro majitele sportovních vozů a pro všechny, kdo mají rádi svižnější jízdu. Zpracování dezénu je minimalistické, ale s důrazem na zajištění všech hlavních funkcí. V kvalitě i životnosti se bohatě odráží zkušenosti vývojářů při snaze o vytvoření optimálních pneumatik pro vozy Formule 1.

Continental PremiumContact 6 skvělý univerzál

Continental se svými novinkami sbírá jedno ocenění za druhým a výjimkou není ani tento dezén. Continental PremiumContact 6 jsou vylepšenou verzí už tak úspěšného předchůdce. Nabízí vysokou odolnost proti aguaplaningu a řadí se na první příčky ve své kategorii. Vylepšená směs je obohacena o bezpečnostní siliku pro zkrácení brzdné dráhy a prodloužení životnosti. Dezén je asymetrický, což pomáhá udržet kontrolu nad řízením vozidla. Ideální jak do města, tak na cestování pro všechny druhy osobních vozů.

Bridgestone Turanza T001 Evo pro bezpečnou jízdu

Nový model letních pneumatik Bridgestone Turanza T001 byl vytvořen za účelem co největší bezpečnosti při jízdě. Propracovaný dezén přináší velmi dobrou přilnavost na mokrém podkladu v kombinaci s nízkým valivým odporem. Elegantní design s jemnými liniemi se kromě vizuálního efektu stará i o tichou jízdu, kdy je hluk usměrňován do vnějšího prostředí a ne do vnitřku vozu. Opravdu výborných vlastností dosahuje tento dezén při jízdě na mokrém podkladu.

Michelin CrossClimate+ i do studenějšího léta

Celoroční pneumatiky jsou navrženy pro komfort i bezpečí během studených i teplých podmínek. V rámci celoročních pneumatik se tato novinka umisťuje na vysokých příčkách a je ideální volbou pro všechny, kdo nechtějí každý půlrok přezouvat. Pneumatiky jsou vhodné pro všechny osobní vozy a vynikají dlouhou životností.

Pro více informací o všech uvedených modelech se podívejte na test letních pneumatik.

Read more

Local News