Svaly nebo rozum, co na ženy zabírá více?

Share

Když se řeknou svaly, každá žena se okamžité otáčí. Když někdo řekne, „Támhle jde k autu nějaký ředitel v parádní kravatě!“ také se ženy ohlíží. Co tedy převládá?

Na čem by měli muži více zapracovat?

Pokud bychom před ženu postavili dva muže, opáleného svalovce a muže v obleku, její pohled by nejprve patřil svalovci. Je to tak, vzhled je opravdu velice poutavý a žena by si bez přemýšlení opravdu vybrala namakaného borce.

Pokud bychom však ženě dali pět minut na rozmyšlení, dost jistě by dala přednost muži v obleku. Už ten oblek napovídá, že je muž schopný a vyvolává v ní pocit, že má zřejmě dobré postavení.  I když je vzhled pro ženu při výběru partnera velmi důležitý, přednost spíše dává rozumu než svalům. U mužů je to nečekaně také tak. Ale dochází jím to mnohem později. Žena má ten dar, že si okamžitě dokáže vykreslit budoucnost a zváží všechny klady a zápory.

Ve většině případů si žena najde rozumného muže, který je zodpovědný, je na něho spolehnutí a umí se rozhodovat. Tohle jí však po krátkém čase nestačí a z muže si přeje vysportovaného svalovce. Jednoduše řečeno, nejlepší je obojí, od každého něco.  Toto se však týká již dospělých žen.

Mladé slečny jsou úplným opakem. Ty si vybírají zásadně podle vzhledu. Což je pro mnohé mladíky problém. V mladém věku ta postava popravdě řečeno není nic moc. Může za to příroda a za pár let může vyhublý dlouhán vypadat jako Hugh Jackman. Smutné na tom je, že ty slečny, které původně chtěli svalovce, nyní v dospělosti chtějí spíše chytráky.

Co je tedy nejlepší? Být rozumný a zodpovědný muž, který svůj volný čas tráví běháním a posilováním místo sezení u televize nebo počítače.

Nejjednodušší to mají ti muži, kteří pracují manuálně. Dřív by si někdo mohl myslet, že rukama pracují pouze muži, kteří moc nemuseli školu nebo ti, kdo nechtějí vést velkou zodpovědnost a u práce nepřemýšlet. Dnešní doba však svědčí o opaku. Muži, kteří pracují rukama, jsou často zodpovědnější, než ti co sedí na židli. Nemusejí pak svůj volný čas věnovat posilování. To zvládají v pracovní době.

Pojďme si to shrnout. Každá žena je originálem a řídí se podle sebe. Některá by si přála krasavce, který jí všechno odsouhlasí, jiná zase muže, který oslňuje vědomostmi. Většina by si však přála od každého něco. Nejlíp samozřejmě nabušeného generálního ředitele, ale pak by nebylo co měnit a tato dokonalost by se mohla stát nudností.

Read more

Local News