Style & Classy: Co si obléct na podzim a vypadat opravdu na úrovni?

Share

Do práce, do školy, na rande i oběd s přáteli… Každá událost by měla být důvodem vypadat skvěle a vážně na úrovni! Jaké TOP oblečení mít ve svém podzimním šatníku?

Nejste žádný fashion-závislák? Přesto se snažte vždy vypadat tak, jako byste měli potkat svého úhlavního nepřítele. Dokonale. 

Dali jsme do kupy několik rad a tipů, které vám pomohou vypadat stylově a na úrovni, i když venku to žádný med není. Připravte se na nálož teplého oblečení, stylových doplňků a fajnové podzimní obuvi.

Podzimní přeměna v gentlemana

podzim-men

Po nemorálně horkém létu přichází ochlazení a s tím spojené nákupy povinné podzimní výbavy. Patří do ní kabát i podzimní sako. Volte spíše hrubší textury – nejen že dobře padají, rovněž také zahřejí. Ať už pořídíte sako nebo kabát, rozhodně se vám bude obojí dobře kombinovat s oblekem, chinos kalhoty a v nejhorším i tmavými džínami.

Double monk shoes aneb Co na nohy?

boty-podzim

Boty s přezkou zažívají nový boom , v posledních dnech je můžete vidět na nejedné noze. Nezůstávejte stranou od tohoto módního trendu. Můžete si je vzít k obleku i džínám – vždy to bude skvělé!

Doplňky prozáří podzimní outfit

podzim-men-1

Pánských doplňků zase tolik není, a ty které muži mohou nosit se dají dělit na ty odvážné a klasické. Takovou kravatu si vezme každý chlap, na pánský motýlek, to už chce trochu té odvahy. Odvážní muži rovněž nebudou váhat nad kloboukem či teplou šálou. Tu si pořiďte v šedém odstínu (k džínám a svetru), bude důkazem toho, že jste si jistí sami sebou, uvolnění a umíte nosit něco extra ležérně.

Šála by měla být v jiném odstínu než zbytek outfitu, v opačném případě by zanikla. 

Chyťte se tašky

podzim-taska

Taková taška z tuhého plátna nebo kůže je vždycky dobrou investicí. Jakmile vám taška bude říkat pane, zužitkujete ji častěji, než myslíte. Dalším doplňkem “do ruky“ pak jsou kvalitní rukavice a třeba i nějaký pánský prsten.

Read more

Local News