Střešní nosiče na jízdní kola

Share

Chystáte se na dovolenou, spojenou s kolem? Máte horské kolo, trekové, nebo dokonce závodní speciál? U nás naleznete vše potřebné pro to, aby kolo zůstalo nepoškozeno také při delším transportu. Nabízíme skvělé nosiče na jízdní kola, které mohou být buďto uchyceny na střeše nebo na tažném zařízení. Existují pochopitelně i další způsoby, třeba převoz kol na samotném vozíku za autem, my však se zabýváme spíše již zmiňovanými dvěma způsoby. Pokud chcete mít svá kola v naprostém bezpečí a stabilizovaná, vyberte si některé z našich kvalitních nosičů, od špičkových světových výrobců.

Nosiče kol na tažná zařízení

Nosiče kol na tažná zařízení jsou důležitým prvkem pro snadný převoz kol z jakýchkoliv materiálů a pro jakýkoliv účel. Jednoduše jen zapojíte nosič do pedálu a již můžete vyrazit na ty nejdelší túry bez obav z poškození, nebo dokonce spadnutí kola za jízdy. Nabízíme vám nosiče na jízdní kola na tažná zařízení od opravdu kvalitních značek, jedná se o německou firmu Westfalia a holandskou společnostu Twinny Load. Veškeré výrobky jsou vždy v normě a jsou velmi důkladně testovány, a to jak zátěžovými testy, tak také testy trvanlivosti jednotlivých použitých materiálů.

Střešní nosiče

Nosiče na jízdní kola , které se dají upevnit na střechu, jsou další možností. Máme výrobky od společností Cruz a Mont Blanc, což jsou opravdoví specialisté na takovéto střešní nosiče. Tyto jsou často nabízeny jako originální součást nového vozu. Jedná se o moderně designově provedené nosiče, které se také snadno instalují, je to opravdu záležitost chviličky, takže takové zařízení lze vždy také velice rychle odmontovat, pokud již ho nepotřebujete. U střešních nosičů je také velmi důležité uchycení kola. To je u našich výrobků naprosto dokonalé a bezpečné, vždy je k dispozici dostatečné jištění.

Read more

Local News