Správný chlap se vody nebojí! Skoč do toho po hlavě a staň se potapěčem

Share

Přemýšlíš, jak se užít léto ještě více než obvykle? Odlož dovolenkovou rutinu v podobě pár uplavaných temp a nekonečného smažení se na lehátku.

Toto léto skoč do moře po hlavě a poznej jeho krásy pod hladinou! 

Skákání do hloubky není nic pro tebe? Ponoření hlavy pod vodu představuje noční můru? Přestaň se chovat jako tvoje stará! Jsi přece chlap, tak se hodně rychle staň profíkem i v oblasti potápění! Získáš tak lepší pocit ze sebe i cenné body nejen u slečen na pláži.

Udělat si kurz, půjčit si výstroj a vydat se prozkoumat nezaměnitelné a dech beroucí mořské dno je dobrodružství, o které by žádný muž neměl přijít.

Z “poseroutky“ potápěčem

Je jasné, že bez potřebného výcviku se tomuto koníčku oddávat nejde, proto hned odlož ten nápad, že se to zvládneš svépomocí. Obrátit se na profíky není žádná ostuda – naopak to svědčí o tvém zdravém rozumu. 

Potápěčská škola SEAWOLF má dlouholetou tradici, naučí tě nejen teoretické znalosti, ale hlavně ti předá praktické dovednosti, jenž ti dopomohou k získání kvalifikace na potápěče.

Jako nováček můžeš zkusit kurz potápění, šnorchlování nebo ponory na zkoušku. 

Nejsi žádný amatér? Rozšiř si svou kvalifikaci

SEAWOLF se kromě amatérů věnuje také profesionálům v potápění. Pokud máš tedy základy za sebou, ale pořád tě to láká pod vodou dál a hloub, pak využij rozšiřujícího kurzu pro pokročilé.

Věděl si, že: Potápěčská škola SEAWOLF se může pochlubit stovkami vyškolených potápěčů, celou řadou certifikací a tisíci ponory?

Nechceš do toho jít sám?

Kup dárkový poukaz a udělej si radost se svou přítelkyní, nebo do toho namoč nejlepšího kámoše. Radost z nového pak bude dvojnásobná. Přesvědč se na vlastní kůži a objednej si potápěčský kurz ještě toto léto. Uvidíš, že tak dostane zcela jiný rozměr.

Více informací najdeš na webu seawolf.cz

Read more

Local News