Sportovního oblečení je důležité, zefektivní samotný trénink.

Share

Nový rok, nové výzvy, nové cíle. Vyrážíte do posilovny a hodíte do tašky jedno bavlněné tričko, šortky a tenisky co nosíte na fotbal do tělocvičny? Na běh to řešíte dost podobně? Správná volba sportovního oblečení dokáže zefektivnit váš výkon. Sportovní oblečení by v létě mělo ochlazovat, odvádět pot a vlhkost od pokožky, zimě naopak udržet teplo blízko těla.

Čistě bavlněný materiál nasákne potem a studí. Oblečení musí být rychleschnoucí tak, abyste se po celý trénink cítili komfortně. Vybrali jsme pro vás TOP sportovní kousky pro váš trénink z e-shopu A-mania.cz.

Fitness oblečení

Do posilovny volte spodní kompresní TECHFIT vrstvu, která přilne k tělu, čímž napomáhá správné cirkulaci krve, zpevní svaly a zefektivní trénink. Vždy volte lehké a prodyšné materiály s technologiemi Climalite, Climacool nebo Climachill. Vybrali jsme ty nejlepší modely pro letošní rok.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nezapomínejte na fitness obuv

Pokud se domníváte, že do fitka není potřeba speciální obuv, tak se mýlíte. Fitness obuv má za cíl zpevnit chodidlo tak, aby při žádném výponu nebo vzporu nedošlo k podvrknutí. Pevně sedí na zemi a nepodklouzne, tlumí nárazy a chrání klouby. Fitness obuv disponuje prodyšnými částmi, aby chodidlo zůstalo v suchu po celý trénink.

 

 

 

 

 

Co po tréninku?

Značka adidas nabízí módní kolekci Originals, která je vhodná na běžné nošení. Pro tento rok adidas vsází na army maskáčový vzor a khaki barvu. Na a-mania.cz jsme vybrali kousky, které si do šatníku chceme i my pořídit.

 

 

 

 

 

Další inspiraci můžete najít na a-mania.cz, která nabízí nejširší nabídku adidas.

Read more

Local News