Souvisí výběr barvy auta s povahou jeho majitele?

Share

I když si to možná někdo nepřipouští, je prý faktem, že barva auta cosi vypovídá o světonázoru a postojích člověka zcela stejně, jako jeho styl „oblékací“. Zkrátka a stručně, barva něčího dopravního prostředku je údajně jasný signál ostatním, ať již to víte nebo ne. Takže, co o nás jednotlivé barvy mají naznačovat?

Červená

Červená je agresivní, impulzivní a celá o zábavě. Její majitel(ka) miluje život ve všech formách a nebojí se to dát najevo. Červená auta symbolizují determinované a ambiciozní lidi.

Šedá

Majitelé šedých aut se snaží příliš nezářit a zapadnout do davu. Šedá je barva, jenž rovněž symbolizuje vyzrálost a není v ní žádná touha dávat o sobě zbytečně najevo za každou cenu.

Stříbrná

Kdo má rád stříbrnou, je praktický, inovativní, obchodně smýšlející a má styl. Stříbrná je rovněž nesmírně praktická v tom, že skutečně velmi dobře kryje špínu na rozdíl od jiných barev.

Modrá

Pakliže máte modré auto, nemusí to nutně znamenat, že jste na blues. Naopak, jde o vítanou změnu v šedi běžných aut – jako by se samotná modrá obloha dala do pohybu… Majitelé modrých aut jsou optimisté, stabilní a přímí.

Zelená

Majitelé zelených aut mívají mimořádné uvědomění si sebe sama a je jim dost jedno, co si o nich kdo myslí. Mají zkrátka svůj názor a přes ten nejede vlak.

Hnědá/Šampaň/Béžová

Tento styl odstínů mají tendenci zase volit lidé, jenž jsou nohama pevně na zemi, jsou spořiví a féroví. Majitelé těchto barev nejsou žádní amatéři a preferují auta, co vydrží a mají výkon, spíše nežli kožený interiér a celkově cirkusový styl.

Zlatá/Žlutá

Barvy radosti a štěstí. Jste díky ní údajně imaginativní, máte smysl pro humor a bude z vás solidní businessman.

Oranžová

Nebojíte se jít proti jakékoliv vlně – tak třeba v USA je to nejméně populární barva aut vůbec, ale to je jejich majitelům stejně absolutně jedno!

Černá

Jde o barvu luxusu a sofistikovanosti. Tato barva totiž zasáhne a osloví ostatní, udělá to ale velmi nenápadně. Je to decentní forma údernosti bez podlézavosti nebo zbytečné řvavosti jiných barev. Majitelé těchto aut mají sklony být v kontrole svého okolí a být nějak důležití.

Bílá

Bílá se pro lidi typicky přidružuje s pravdivostí a čistotou. Bílá auta naznačují, že jste prý zase elegantní, snažíte se dosáhnout perfekcionismu, ale paradoxně rádi byste i více jednoduchý život.

Barva, kterou jsme nezmínili…

Stejně jako vaše auto, kašlete na trendy a podobné články (tento nevyjímaje…) a stejně jako vaše auto, i ono je totální barevný unikát, tak jako vy! Gratulujeme ke skvělé volbě!

Zdroj + Foto: www.littlethings.com

Read more

Local News