Single 30 – Jak vypadá staromládenectví v pojetí sexy žen?

Share

Není jich málo, spíš je jich hodně. Žen mezi 30 a 40, kterým se nedaří navázat vztah a vydržet v něm. Tvrdí, že muži nejsou, ale problém je jinde! Zjistěte, jak vypadá staromládenectví v pojetí sexy žen a jak se dá využít!

Nejčastěji je jim něco přes třicet a nemohou narazit na chlapa, který by s nimi vydržel. V podstatě jde o normální holky, na kterých není nic špatně. Pracují, ale nejde o kariéristky. Vztah dle slov hledají, ale vy skrytu duše ví, že po něm netouží.

Jde o staré mládence v sukních!

S věkem rostou nároky

Co je výhodou třicetiletých kočiček? S jejich už ne zrovna nízkým věkem rostou jejich zkušenosti, ale také nároky. Jde o ženy, které mají čas se rozvíjet a pracovat na sobě. Mají koníčky a dostatek přátel (většinou jde o spolek single třicítek). Pečují o sebe, svůj vzhled a jsou atraktivní, co se postavy i IQ týká.

Co je nevýhodou třicetiletých kočiček? Jejich vysoké nároky na sebe sama souvisí i s nároky na jejich milence. Když už si někoho vezmou do postele, musí jít o EXTRA třídu. Takže pánové, žádné tápání po jejich erotogenních zónách nebo výstřiky do 5 minut!

Neznají kompromisy

0901872a1c8e69037d51ea9d57015c5bVe vztahu nejsou i proto, že se nechtějí vzdávat výhod, který jim nabízí jejich single život. Čím déle jsou samy, tím méně chtějí dělat změny a kompromisy kvůli druhému.

Vztah a rodina jsou pro single ženy omezeními, na které si nechtějí a často neumějí zvyknout. 

Může jít o naprosté maličkosti, ale single ženy nesnesou představu, že by měly:

– hlásit partnerovi, s kým a kam jdou

– dělat věci v domácnosti přes ně tak, jak to partner vyžaduje

Nádobí počká!

– starat se partnerovo zaprděný trenky

– v čemkoliv se podřizovat, ať jde o víkendový program nebo plány na dovolenou.

Vztah s takovou ženou nedoporučujeme, ale jako milenka bude ideální!

Read more

Local News