Shorts & sneakers: Jak vybrat pánské kraťasy na letošní léto?

Share

Kraťasy se staly součástí šatníku snad každého muže, asi byste jen těžko hledali některého, který je nikdy neoblékl. Existuje nepřeberné množství zpracování, materiálů, značek i barev. Možná, že díky rozmanitosti a pohodlnosti se staly tolik oblíbeným kouskem.

Z posiloven a fitness center během relativně krátké doby pronikly na ulici. Dnes lze kombinaci kraťasů, tenisek a trička zařadit mezi nesmrtelné. Vyplatí se tedy konečně zjistit, jak vybrat ty správné šortky na léto.

K čemu šortky obléct? Jakou barvu zvolit? Který materiál vybrat? 

Delší a větší je lepší? Tak to u šortek nefunguje

Správně vybraná velikost určuje, zda vám budou šortky slušet či nikoliv. Nejprostornější a největší šortky nejsou vždy dobrým nápadem. Příliš velké kraťasy nelichotí postavě a vy tak budete vypadat silněji, a tak nějak neforemněji. Správnou velikost poznáte dle toho, že vám střih sedí přes zadek, stehna, zároveň ale není příliš těsný.

Jaká je ta správná délka? Během posledních dekád se šortky zkracují a zkracují. I zde však existuje hranice, nejvíce sexy jsou šortky, které končí nad koleny. Ovšem kápnete-li na dobrý střih, ani délce lehce pod kolena se vyhýbat nemusíte.

-1

Teplákový materiál je ležérní a trendy. Navíc vysoký podíl bavlny zajišťuje dobrou savost, přizpůsobivost a komfort, ať už jste aktivní nebo jen tak v klídku poleháváte na zahradě.

Chcete si obléct moderní sportovně laděný outfit? Kraťasy jsou sázkou na jistotu. 

Čemu se vyvarovat? Pánské šortky jsou v podstatě odhalující oblečení. Když už se tedy odhalíte, tak ať to stojí za to (za pár obdivných pohledů žen a možná i něco víc). Správně vybraný střih a barva zajistí trendy výsledek, ať už máte postavu atleta nebo lehce (ale opravdu jen lehce) připomínáte “tatíka v letech“.

Kraťasy s mnoha kapsami, řetězy a provázky nikoho neoslní. Pamatujte na to!

Doporučení od prodejce

Pokud si nejste jistí v kramflecích a výběr vám dělá vrásky, řiďte se zlatou střední cestou. Méně je více. Vybírejte tedy kousky prostého střihu, tlumených a neutrálních barev, které se vám budou dobře nosit i kombinovat.

Odvážnější borci si mohou zaexperimentovat s letními vzory a barevnějším zpracováním.

Kraťasy pro letošní sezónu najdete na budchlap.cz

Read more

Local News